_

ACAD LT PL

Archiwum grupy newsowej pl.comp.cad. Na razie tylko do czytania i przeszukiwania.

ACAD LT PL

Postprzez max » kwi 06, 1999 13:23

Witam

Mam problem z obsługą w/w programu , przy nadmiernej ilości polilini
program gryzie się z systemem , pracuję pod Windows 95 . Czy ktoś miał
podobny problem ?
Jeśli komuś udało się uporać z tym problemem proszę o odpowiedz .
Czy jest to wina sprzętu , czy programu . Testowałem program na różnych
konfiguracjach sprzętowych 486 DX 100 , Pentium 166 , Pentium 133 .
Konfiguracje programowe jeśli chodzi o system były również różne; Windows
3.11 i Windows 95 .



=====================
======= M A X =========
=====================
max
 

Re: ACAD LT PL

Postprzez zjawa1 » kwi 08, 1999 19:17

Zainstaluj na NT 4.0 i skończą się twoje kłopoty
zjawa1
 

Re: ACAD LT PL (+NT)

Postprzez Gość » kwi 09, 1999 14:00

On 8 Apr 1999, Tadeusz Armata wrote:

> Zainstaluj na NT 4.0 i skończą się twoje kłopoty
>
za to bedziesz mial inne (abstrahuje od LT).
a jak zainstalujesz Service Pack’a to bedziesz mial nowe zamiast starych,
ale mniej! :-)))

pozdrawiam litowiczuf,


_/ _/ _/_/_/ mariuszCUCH
_/_/_/_/ _/
_/ _/ _/ _/ E-mail: mcuch@Arch.pw.edu.pl
_/ _/ _/_/_/ tel: 22 6604042, tel./SMS: 501 047787
--
Lista dyskusyjna pl-comp-cad - http://www.newsgate.gliwice.pl
Gość
 

Re: ACAD LT PL

Postprzez rafraus » maja 21, 1999 18:18

This is a multi-part message in MIME format.
--------------4F8A501B4F6FD85F1CB0C9A2
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit



max napisał:

> Witam
>
> Mam problem z obsługą w/w programu , przy nadmiernej ilości polilini
> program gryzie się z systemem , pracuję pod Windows 95 . Czy ktoś miał
> podobny problem ?
> Jeśli komuś udało się uporać z tym problemem proszę o odpowiedz .
> Czy jest to wina sprzętu , czy programu . Testowałem program na różnych
> konfiguracjach sprzętowych 486 DX 100 , Pentium 166 , Pentium 133 .
> Konfiguracje programowe jeśli chodzi o system były również różne; Windows
> 3.11 i Windows 95 .
>
>


Rysuję w ACAD-zie R14 ang. pod Win’95 i również przy większej ilosci
polilinii o
niezerowej grubosci cos się pokiepsciło, tzn. przy próbie otwarcia tego
pliku wyskakiwał błšd ’FATAL ERROR .....’. Po rozbiciu tych polilinii
wszystko wróciło do normy. Jest to chyba wina pirackiego AutoCAD-a (a
jaki jest Twój LT?).

serwus
RafaŁ

--------------4F8A501B4F6FD85F1CB0C9A2
Content-Type: text/x-vcard; charset=us-ascii; name="vcard.vcf"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Description: Card for Rafał Raus
Content-Disposition: attachment; filename="vcard.vcf"

begin: vcard
fn: Rafał Raus
n: ;Rafał Raus
email;internet: rafraus@friko6.onet.pl
tel;work: (017)225-28-94
tel;home: 0 602 89 12 09
x-mozilla-cpt: ;0
x-mozilla-html: TRUE
version: 2.1
end: vcard


--------------4F8A501B4F6FD85F1CB0C9A2--
rafraus
 


Powrót do pl.comp.cad

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników