_

AutoCad 2010 LT

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

AutoCad 2010 LT

Postprzez flow86 » lis 04, 2018 19:52

Witajcie, do tej pory nie miałem nic wspólnego z autocadem, mam możliwość nauczyć się podstaw na wersji LT z 2010 roku, chciałbym się dowiedzieć czy taki laptom na początek wystarczy ?
lenovo ideapad 120s 14 inch celeron 4GB 128GB HD
flow86
 
Posty: 4
Dołączył(a): lis 04, 2018 19:48

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez NewJoker » lis 04, 2018 20:40

Wersja 2010 ? Bez problemu. Ten program nie ma jakichś strasznie wysokich wymagań. Znajomi korzystają z AutoCADa (nowe wersje) na totalnych rzęchach i działa im na luzie.
NewJoker
 
Posty: 539
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez flow86 » lis 04, 2018 23:46

Chodzi o to, że mam teraz sony vaio ale tak mi muli cały komputer nawet z windowsem i nie wiem czy to wina windowsa czy komputera, bo działać działa ale, żeby coś narysować to już problem bo kursor skacze, więc nie wiem czy kupować nowszy komputer.
flow86
 
Posty: 4
Dołączył(a): lis 04, 2018 19:48

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez NewJoker » lis 05, 2018 00:20

Może spróbuj jeszcze zrobić porządek w systemie. Często się zdarza w przypadku starszych komputerów, że po dłuższym czasie używania nazbiera się różnych śmieci i komputer zwalnia. Ale jak porządnie przeczyścisz (standardowe procedury opisywane w każdym artykule) to jest szansa, że wróci do sprawności. Chyba, że stan jest na tyle zły, iż bez wymiany laptopa się nie obejdzie.
NewJoker
 
Posty: 539
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez flow86 » lis 05, 2018 02:46

Komputer po formacie, bardziej mi chodzi o to czy ten podany model przezemnie wyżej bezproblemu sobie poradzi :)
flow86
 
Posty: 4
Dołączył(a): lis 04, 2018 19:48

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez flow86 » lis 07, 2018 19:51

To jak nikt więcej się nie wypowie ?
flow86
 
Posty: 4
Dołączył(a): lis 04, 2018 19:48

Re: AutoCad 2010 LT

Postprzez NewJoker » lis 07, 2018 20:56

Na pewno pójdzie na takim laptopie, jak podałeś w pierwszym poście.
NewJoker
 
Posty: 539
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników