_

Błąd 0xc000012f

Wszystko o działającym (lub nie) sprzęcie w pracy CAD-owca.

Błąd 0xc000012f

Postprzez toxzjeee » paź 23, 2017 19:42

Witam,
jestem studentem politechniki krakowskiej,
mam problem z uruchomieniem AutoCada, jakiś czas temu włączał się normalnie była to wersja 2015.

dzisiaj próbuje na nowo odpalić Cada bo mam projekt i włącza się taki o to błąd (w załączniku) , pobrałem szybko wersje 2017 i jest to samo, akualizacje zrobione , nie wiem co robic.
Załączniki
blad.png
blad.png (10.33 KiB) Przeglądane 429 razy
toxzjeee
 
Posty: 1
Dołączył(a): paź 23, 2017 19:36

Re: Błąd 0xc000012f

Postprzez AB Engineering » paź 23, 2017 20:36

Wpisz ten błąd w google i znajdziesz rozwiązanie.
AB Engineering
 
Posty: 49
Dołączył(a): sie 04, 2017 19:03

Re: Błąd 0xc000012f

Postprzez krzysztofel » mar 26, 2018 21:05

Ten błąd jest związany z brakującą lub uszkodzoną którąś z wersji Microsoft Visual C++. Spróbuj po kolei zainstalować i uruchomić AC, jeśli nie pójdzie po instalacji C++ to uruchom ponownie komputer i przeinstaluj AC.

Tutaj jest paczka z forum ironcad'a: http://www.ironcad.pl/pobieranie/Microsoft_Visual_C.zip
Microsoft Visual C++ 2010
Microsoft Visual C++ 2012
Microsoft Visual C++ 2015
KONIECZNIE POZNAJ IronCAD.
STUDENCI MECHANIKI I BUDOWY MASZYN Z CAŁEGO KRAJU! ->DOŁĄCZ DO NAS!
Strona www: http://www.ironcad.pl/forum/index.php
krzysztofel
 
Posty: 148
Dołączył(a): mar 16, 2012 23:48


Powrót do Hardware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników