_

Błąd krytyczny

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

Błąd krytyczny

Postprzez shogun75 » cze 13, 2007 23:05

Witam.
Czy ktoś mógłby rozszyfrować błąd o podanym numerze:
Unhandled e06d7363h Exception at 7c812a5bh
Wyskakuje za każdym razem gdy chcę otworzyć menu z pozycji "plik" w pasku zadań.
Z góry dziękuję za pomoc.

Benq joybook R55EG
celeron M 1,6
1,5 GB Ram
GeForce 7400
shogun75
 
Posty: 4
Dołączył(a): cze 13, 2007 22:33
Lokalizacja: Chorzów

Re: Błąd krytyczny

Postprzez zbyszek » cze 15, 2007 15:13

shogun75 napisał(a):Witam.
Czy ktoś mógłby rozszyfrować błąd o podanym numerze:
Unhandled e06d7363h Exception at 7c812a5bh
Wyskakuje za każdym razem gdy chcę otworzyć menu z pozycji "plik" w pasku zadań.
Z góry dziękuję za pomoc.

Benq joybook R55EG
celeron M 1,6
1,5 GB Ram
GeForce 7400
Ciekawe po co nam Twoje dane komputera bez systemu i AC, ale i tak jakoś damy se radę http://www.altavista.com/web/results?it ... gs=0&kls=1
lub
http://www.google.pl/search?num=100&hl= ... Szukaj&lr=
Avatar użytkownika
zbyszek
 
Posty: 1031
Dołączył(a): paź 29, 2005 11:31
Lokalizacja: Kraków

Re: Błąd krytyczny

Postprzez shogun75 » cze 15, 2007 21:51

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Taki mądry to ja też byłem.

A tak na marginesie to:
Win XP SP2
AC 2007 PL wer.A.54.0
shogun75
 
Posty: 4
Dołączył(a): cze 13, 2007 22:33
Lokalizacja: Chorzów

Re: Błąd krytyczny

Postprzez zbyszek » cze 15, 2007 23:48

shogun75 napisał(a):Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Taki mądry to ja też byłem.

A tak na marginesie to:
Win XP SP2
AC 2007 PL wer.A.54.0
Skoro byłeś taki mądry, to dlaczego o tym nie napisałeś tylko marnujesz nasz czas? http://rtfm.killfile.pl/#zanim
Avatar użytkownika
zbyszek
 
Posty: 1031
Dołączył(a): paź 29, 2005 11:31
Lokalizacja: Kraków

Re: Błąd krytyczny

Postprzez mdbdesign » cze 16, 2007 03:12

Do Zbyszka

NIkt Ci jeszcze nie powiedzial ze sie strasznie wymadrzasz jakbys zjadl wszystkie rozumy tego swiata????
Nie masz cierpliwosci doradzac innym tego co sie sam nauczyles to sie nie wlaczaj do forum.
A jezeli chcesz byc aktywny to udzielaj precyzyjnych odpowiedzi od siebie a nie wpychaj linki.
Zapomnial wol jak cielatkiem byl??????

Przepraszam jezeli kogos urazilem.
Avatar użytkownika
mdbdesign
 
Posty: 775
Dołączył(a): cze 05, 2007 03:38
Lokalizacja: Courtice, Ontario, Canada

Re: Błąd krytyczny

Postprzez shogun75 » cze 16, 2007 20:00

Rozwiązałem już mój problem. :)
Należało zrobić tak:
z menu wejść do: narzędzia-> opcje-> otwórz i zapisz
w oknie "liczba ostatnio używanych plików" wprowadzić "0"
program poinformuje że pozycja zostanie zresetowana po ponownym uruchomieniu programu.
No i wszystko wróciło do normy.

Pozdrawiam Krzyś.
shogun75
 
Posty: 4
Dołączył(a): cze 13, 2007 22:33
Lokalizacja: Chorzów

Re: Błąd krytyczny

Postprzez zbyszek » cze 17, 2007 00:17

mdbdesign napisał(a):NIkt Ci jeszcze nie powiedzial ze sie strasznie wymadrzasz jakbys zjadl wszystkie rozumy tego swiata????
Nie masz cierpliwosci doradzac innym tego co sie sam nauczyles to sie nie wlaczaj do forum.

Na taki zarzut to ja mogę jedynie
http://www.cad.pl/wwwboard/viewpost.php?p=150336
A jezeli chcesz byc aktywny to udzielaj precyzyjnych odpowiedzi od siebie a nie wpychaj linki.
To mam po raz tysięczny pisać to samo lub przepisywać helpa i faq? Chyba coś pomyliłeś.
Jeśli znajdziesz choć jeden mój post, który prowadzi na manowce i nie daje rozwiązania, to go zacytuj.
ps
Nikt nie zabrania Ci przepisywania helpa lub postów innych użytkowników (czy to nie jest właśnie wymądrzanie się?)
Avatar użytkownika
zbyszek
 
Posty: 1031
Dołączył(a): paź 29, 2005 11:31
Lokalizacja: Kraków

Re: Błąd krytyczny

Postprzez shogun75 » cze 17, 2007 07:16

Dyskusja ze strony Zbyszka wydaje mi się nie na miejscu. Jesteś daremny jako pomoc i nie ma tu nad czym polemizować. W niczym mi nie pomogłeś a uważasz się za "specjalistę"
Jeśli znajdziesz choć jeden mój post, który prowadzi na manowce i nie daje rozwiązania, to go zacytuj.

Morał:
Jeśli masz w ten sposób pomagać to lepiej się wogóle nie "odzywaj".
Pozdro.
shogun75
 
Posty: 4
Dołączył(a): cze 13, 2007 22:33
Lokalizacja: Chorzów

Re: Błąd krytyczny

Postprzez zbyszek » cze 18, 2007 23:34

shogun75 napisał(a): (...) uważasz się za "specjalistę"
Zacytuj choć jeden post na potwierdzenie swojej tezy.
Naucz się zadawać pytania a później wystawiaj cenzurki innym.
Avatar użytkownika
zbyszek
 
Posty: 1031
Dołączył(a): paź 29, 2005 11:31
Lokalizacja: Kraków

Re: Błąd krytyczny

Postprzez mdbdesign » cze 19, 2007 01:24

Ciekawy jestem czy Ty umiales zadac pytanie jezeli nie miales pojecia co z "tym" dalej zrobic. Przepisywac helpa nie musisz: caly pic polega na odpowiedzi na temat. Ludzie szukaja pomocy i mysle ze sa zdesperowani do tego stopnia ze nie bardzo umieja sie skupic na przegladaniu nastepnych linkow. Czasem jedno slowo wystarczy zeby naprowadzic na wlasciwa droge. No i bez zbednych komentarzy typu "kobieta - dlatego nie umie czytac...", "Naucz się zadawać pytania a później wystawiaj cenzurki innym.", "Ciekawe po co nam Twoje dane komputera bez systemu i AC..."
Mniemam ze jestes scislego umyslu: badz konkretny.

Odsylam do innych forum, wiele z nich angielskojezycznych (angielski znasz). Ludzie z calego swiata pytaja...Warto zobatrzyc.

Uwazam ze ten temat jest wyczerpany, prosze nie odpowiadajcie.
Avatar użytkownika
mdbdesign
 
Posty: 775
Dołączył(a): cze 05, 2007 03:38
Lokalizacja: Courtice, Ontario, Canada

Następna strona

Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron