_

[drukowanie]Brak mozliwosci druku w poziomie.

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

[drukowanie]Brak mozliwosci druku w poziomie.

Postprzez akcjusz » sty 11, 2012 01:45

Witam, mam problem otoz autocad zawsze drukuje mi w ukladzie pionowym. Probowalem w ac 2006, 2009, 2010 i nic. Zawsze jak wybieram odpowiedni rozmiar kartki to i tak wychodzi nie tak jak chce. Drukuje albo dwg do pdf albo przez pdfcreatora. Macie Panstwo, moze, jakies pomysly?
akcjusz
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 11, 2012 01:40

Re: [drukowanie]Brak mozliwosci druku w poziomie.

Postprzez kamild » sty 11, 2012 08:50

Może masz gdzieś zaznaczone "autorotate".
Obrazek
Avatar użytkownika
kamild
 
Posty: 356
Dołączył(a): kwi 28, 2009 10:45

Re: [drukowanie]Brak mozliwosci druku w poziomie.

Postprzez Malenki » sty 11, 2012 09:22

A poszerzyłeś okno dialogowe drukowania ?
Załączniki
Drukowanie.PNG
_____________________________________________
Warto czasami wiedzieć, co i jak pragniesz powiedzieć...
Avatar użytkownika
Malenki
 
Posty: 674
Dołączył(a): lis 29, 2005 21:27
Lokalizacja: 3Miasto


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników