_

CATIA/ANSYS/ABAQUS

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez cyd12 » lut 18, 2006 19:08

WITAM WSZYSTKICH

POSZUKUJE SPOLSZCZENA DO CATIA V5 R 16 CZY COS TAKIEGO WOGOLE ISTNIEJE JAK TAK TO PROSZE O NAMIARY !!

KOLEJNA SPRAWA POSZUKUJE JAKIS OPRACOWAN PO POLSKU DO WYZEJ WYMIENIONEJ CATI ANSYSA I ABAQUSA JAK KTOS MA COS TO PROSZE O KONTAKT !!

DZIEKI ZA OKAZANA POMOC!!
cyd12
 
Posty: 3
Dołączył(a): lut 18, 2006 19:03

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez /grygus » lut 18, 2006 19:28

O CATII nie mam pojęcia.

Odnośnie Abaqus'a i Ansys'a - zobacz:
www.cae.info.pl

Powodzenia!
/grygus
 
Posty: 29
Dołączył(a): sty 19, 2006 09:34
Lokalizacja: Koszalin

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez JuveFan » lut 18, 2006 22:56

Do CATII nie ma spolszczenia i nie bedzie. Przykro mi ale bedzie trzeba podszkolić angielski ...
[...guǐ yóu xīn shēng...]

CATIAblog | O V5 i V6 ...
Avatar użytkownika
JuveFan
 
Posty: 244
Dołączył(a): sty 30, 2006 15:40

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez ///RSth » lut 18, 2006 23:54

@ JuveFan - Czy nie będzie spolszczenia ?! No nie wiem, może
Polska wywoła wojne z USA i na drugi dzień się podda, wtedy jest
szansa, że powstanie spolszczenie. Żarty, żartami, ale to wszystko
zależy od tego ile się sprzedaje tej CATIA, bo np. są wersje niemieckie,
azjatyckie (japońskie, koreańskie lub chińskie) i chyba hiszpańska
( no i oczywiście francuskie i angielskie).

SE i SW mają wersje PL, nawet PROENGINEER ma wersje polską !

Co do ANSYS i ABAQUS to zapomnij o wersji PL czy książkach,
chociaż jest jeden skrypt PW do ANSYS 9.0 - ale to tylko wstęp
do ANSYSa, takie ABC.
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez JuveFan » lut 19, 2006 13:15

CATIA jest językach: niemieckim, angielskim, francuskim, japonskim i chinskim uproszczonym (o ile dobrze pamietam). A jeżeli wersje językowe miały by zalezec od ilosci opchniętych licencji ... to gwarantuje Ci ze najpierw pojawi sie wersja językowa czeska, rumuńska ...
[...guǐ yóu xīn shēng...]

CATIAblog | O V5 i V6 ...
Avatar użytkownika
JuveFan
 
Posty: 244
Dołączył(a): sty 30, 2006 15:40

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez ///RSth » lut 19, 2006 17:13

JuveFan napisał(a):CATIA jest językach: niemieckim, angielskim, francuskim, japonskim i chinskim uproszczonym (o ile dobrze pamietam). A jeżeli wersje językowe miały by zalezec od ilosci opchniętych licencji ... to gwarantuje Ci ze najpierw pojawi sie wersja językowa czeska, rumuńska ...


Chyba jeszcze jest hiszpańska (ale nie jestem pewien).

Ale masz racje, że chyba wcześniej powstaną wersje dla
krajów skandynawskich, czeskie, węgierskie, rumuńskie,
tureckie i inne niż Polskie... Polska to biedny, zacofany
kraj...
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: CATIA/ANSYS/ABAQUS

Postprzez wiking1313 » lut 19, 2006 22:23

po poslu masz Ansysa Workbanch 9.0 a co reszty hmm jedyne dobre spolszczenie ma SolidE, jak siadłem do polskiej wersji ProE WF2 to porażka totalna nie mogłem znaleść połowe funkcji takie niejednoznaczne tłumacznie mimo, że znam dosyć dobrze angielski :?
wiking1313
 
Posty: 137
Dołączył(a): lis 18, 2005 10:09
Lokalizacja: Tarnowskie Góy


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników