Kruuger, jak ktoś napisze, żeś idiota albo łgarz jak bura suka, nie wspominając o ośle, to masz możliwość usunięcia. Ja nie mam.
Teraz się mądrzysz, ale jakoś nie usunąłeś wpisów swojego kolesia, kojacka, jak szastał epitetami.
Pełna zgoda...olo-gdynia napisał(a):(...) Chyba już stało się jasne że dalsza wymiana postów z Rergiem nie ma sensu. (...)
topinż napisał(a):No i teraz wszyscy mają jasność. Jak kruugera coś nie bawi to wykasuje.
A jak kogoś bawi coś innego, to może sobie robić inne forum, albo zostać moderatorem na tym bądź innym i sobie kasować co jego nie bawi.
A tak po prawdzie - kasowanie jest be, ale czasami te "dyskusje" to są już po prostu żenujące i co najważniejsze nikt tego poza "dyskutującymi" nie czyta.
Ale "bure suki" i "idioci" to chyba trochę przesada. A szczególnie pisane przez MODERATORA, który to właśnie powinien czuwać nad tym, żeby takie teksty się nie pojawiały.
Bo "dyskusja" nie na temat to może fajna nie jest, ale takie teksty to już na prawdę są beznadziejne.
z napisał(a):A mnie najbardziej i tak podoba(ł) się wpis "bluza damska xxl, czarna z napisami"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników