_

Łączenie kilku warstw w jedną

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

Łączenie kilku warstw w jedną

Postprzez luuck » kwi 17, 2009 14:21

Chciałbym połączyć ze sobą kilka warstw w jedną, moje pytanie jest jak to zrobić?
luuck
 
Posty: 9
Dołączył(a): kwi 17, 2009 12:18

Re: Łączenie kilku warstw w jedną

Postprzez grzegorzdabrowka » kwi 18, 2009 00:45

Jeśli to jest na modelu to możesz wygasić wszystkie niepotrzebne, zaznaczyć pozostałe i nadać im jedną warstwę. Gorzej gdy są one w bloku lub na prezentacji.
Z bloku można usunąć je lispem Sparrowa bcls_2006_rev1.lsp - zmienia warstwy w bloku na "0".
grzegorzdabrowka
 
Posty: 33
Dołączył(a): cze 16, 2007 13:36

Re: Łączenie kilku warstw w jedną

Postprzez badziewiak » kwi 18, 2009 01:14

luuck napisał(a):Chciałbym połączyć ze sobą kilka warstw w jedną, moje pytanie jest jak to zrobić?
_Laymrg
Oczywiscie musi byc zainstalowany pakiet Express
Avatar użytkownika
badziewiak
 
Posty: 2111
Dołączył(a): paź 15, 2008 09:08
Lokalizacja: Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody :D

Re: Łączenie kilku warstw w jedną

Postprzez kszyho » kwi 18, 2009 06:53

Oczywiscie musi byc zainstalowany pakiet Express


W 2009 i 2010 nie potrzeba express tools, żeby połączyć warstwy.
kszyho
 
Posty: 142
Dołączył(a): lis 15, 2005 08:50


Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron