_

Czy Autocad 2011 na tym ruszy

Wszystko o działającym (lub nie) sprzęcie w pracy CAD-owca.

Czy Autocad 2011 na tym ruszy

Postprzez HUBIKAS » cze 24, 2014 17:11

Witam,
Jestem tutaj nowy, także proszę o wyrozumiałość.:)
Jak w temacie czy Autocad 2011 będzie działał na tym sprzęcie, i czy to będzie płynne działanie czy będzie "muliło"
http://allegro.pl/dell-690-xeon-5110-4x-1-6ghz-4gb-160-quadro-pro-i4338820067.html
Praca głównie 2d, bardzo rzadko 3d

Pozdrawiam forumowiczów
Hubikas
HUBIKAS
 
Posty: 3
Dołączył(a): cze 24, 2014 17:03

Re: Czy Autocad 2011 na tym ruszy

Postprzez velaskez » cze 24, 2014 17:57

Na luzie.
velaskez
 
Posty: 944
Dołączył(a): paź 05, 2011 23:22
Lokalizacja: UK

Re: Czy Autocad 2011 na tym ruszy

Postprzez HUBIKAS » cze 26, 2014 10:42

Wielkie dzięki :)) Biore tego kompa tylko z grafiką fx 4600 i dyskami SATA a nie SAS.
Mam nadzieję że będzie się dobrze sprawował pod CADem :)

Pozdrawiam i zamykam temat.
HUBIKAS
 
Posty: 3
Dołączył(a): cze 24, 2014 17:03

Re: Czy Autocad 2011 na tym ruszy

Postprzez lukasek81 » lip 18, 2014 08:09

do cada to spokojnie... Autocad 2D ma małe wymagania
lukasek81
 
Posty: 152
Dołączył(a): cze 23, 2010 14:40


Powrót do Hardware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników