_

CZy ktośumie ustawić żeby rysunek drukowało na całej stronie

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

CZy ktośumie ustawić żeby rysunek drukowało na całej stronie

Postprzez chris18404 » sty 09, 2017 20:21

mam rysunek w jednym pliku a w drugim tabelkę muszę t ozłączyć i wydrukować na kartce a4, pomocy
chris18404
 
Posty: 1
Dołączył(a): sty 09, 2017 20:18

Re: CZy ktośumie ustawić żeby rysunek drukowało na całej str

Postprzez piotrekm13 » sty 09, 2017 22:46

Proponuje wydrukować tabelkę, włożyć kartkę jeszcze raz do podajnika drukarki i wydrukować resztę.
Jak napiszesz jakie to pliki w jakim programie i może nawet więcej szczegółów to może nawet ktoś wymyśli jakiś lepszy sposób.
piotrekm13
 
Posty: 581
Dołączył(a): mar 31, 2012 20:52

Re: CZy ktośumie ustawić żeby rysunek drukowało na całej str

Postprzez Lukasz_S » sty 10, 2017 08:42

W jakich plikach masz tą tabelkę i rysunek? Jakie rozszerzenie?
Pomoc dla studentów: [url=https://www.facebook.com/profile.php?id=100008729115129]Link FB[/url]
Lukasz_S
 
Posty: 39
Dołączył(a): lip 31, 2013 13:34


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników