jak zostaniesz to znajdziemy krugera i kojacka i zbijemy ich
Zostan!!!!!!!!!!!!!!!!
LukaszPK napisał(a):Wtrącę swoje 3 grosze, chociaż temat nie dotyka mnie bezpośrednio. Temat o typowych problemach jakie można rozwiązać w temacie CAD, był dobrym pomysłem. Trochę niesmacznie się robi czytając:kojacek napisał(a):Nie dramatyzujmy już, nie przeciagajmy. Pożegnaliśmy się, panu już dziękujemy - sio zatem
kojacek
tym bardziej, że pro pomagał nie tylko w tematyce CAD, ale również udzielał się w innych merytorycznych rozmowach w działach warsztat itd. Na forum jest nudno, temat skali, linii i innych pierdół związanych z CAD to już przesada, zwłaszcza gdy powstał wątek o podstawowych problemach. Gdy zaś ktoś rzuci naprawdę dobrym pytaniem inżynierskim to udziela się wówczas MYCA i Pro (przynajmniej wcześniej). Jeśli natomiast to ma być tylko forum dla CAD to usuńcie inną tematykę, bo robi się tu monopol tylko na ten jeden temat, więc po co zaśmiecać ...
kojacek napisał(a): ...
2] Gdy pro CELOWO udziela BŁĘDNEJ odpowiedzi, pro robi źle.
kojacek napisał(a):3] Gdy pro na zwróconą uwagę, odpowiada inwektywami - pro robi niedobrze.
kojacek napisał(a):4] Gdy pro w zupełnie innym wątku, pozwala sobie na osobiste wycieczki - pro robi niegrzecznie
kojacek napisał(a):5] Gdy pro otrzymując ostrzeżenie, a na fakt "posprzątania" wątków po swoim zachowaniu, nadal dyskutuje ciągle posługując się też obelgami, pro robi już głupio.
kojacek napisał(a):6] Gdy pro przebierając się w szaty męczennika wolnego słowa, bezzwględnie tłamszonego przez siły zła, w ramach protestu postanawia pożegnać się i odejść, pro robi śmiesznie. W konsekwencji zaś, nie odchodząc i ciągnąc w nieskończoność ową jałową pozegnalną dyskusję - pro jest już żałosny.
kojacek napisał(a):8] Przyznam, że jest tu trochę mojej winy. Bowiem miast, zwracać uwagę pro, powinienem był zablokować pro, zaraz po udzieleniu przez niego fałszywej odpowiedzi.
"Posprzątanie" to chyba raczej dotyczyło postów kojacka, który chce uchodzić za największego znawcę AC na świecie.
pracus napisał(a): Pytania o skalę są śmieszne, ale nie należy zapominać, że każdy wół kiedyś cielęciem był - jeżeli żaden z Was, Panowie mający się za Inżynierów, nigdy nie zadał śmiesznego pytania, nigdy nie dał ciała to niech "pierwszy rzuci kamieniem"
Opamiętajcie się, niech chociaż ludzie techniki zachowują się w tym kraju rozsądnie.
LukaszPK napisał(a):pracus napisał(a): Pytania o skalę są śmieszne, ale nie należy zapominać, że każdy wół kiedyś cielęciem był - jeżeli żaden z Was, Panowie mający się za Inżynierów, nigdy nie zadał śmiesznego pytania, nigdy nie dał ciała to niech "pierwszy rzuci kamieniem"
No i masz rację, ale po to powstał wątek: typowe-problemy-linki-do-rozwi-za-t77123.html
Autor się postarał o to, żeby nie zaśmiecać forum powtarzającymi się pytaniami. Dlatego nie dziwi mnie, że pro się zirytował. Nikogo nie bronię, ale spójrzcie na ostatnie tematy poruszane na forum...
kruuger napisał(a):Panowie czasami widze ze podajecie ten link pomimo, ze nie ma tam odpowiedzi. Przegladneliscie go w ogole?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników