_

Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez kruuger » lis 17, 2010 12:31

Betinka26 napisał(a):
kruuger napisał(a):moze ktos sprawdzic na 2010 czy z tymi ustawieniami wyszuka jakis blok z wartoscia H-1 (przeszukiwac plik TEST.dwg)
troche mnie to zaniepokoilo (tak jakby - by traktowany jak jakis znak specjalny)
kruuger

2009 - zero wystąpień
2010 - zero wystąpień

czyli co, nastepny babol autodesku?
k.
Avatar użytkownika
kruuger
 
Posty: 4860
Dołączył(a): paź 27, 2005 20:14
Lokalizacja: Kraków

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez kruuger » lis 17, 2010 14:33

moze cos takiego byloby poreczniejsze?
k.
Załączniki
aval.png
aval.png (6.49 KiB) Przeglądane 608 razy
Avatar użytkownika
kruuger
 
Posty: 4860
Dołączył(a): paź 27, 2005 20:14
Lokalizacja: Kraków

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez badziewiak » lis 17, 2010 14:37

kruuger napisał(a):moze cos takiego byloby poreczniejsze?
k.

Ale czy ten wybor atrybutu jest taki potrzebny? Przeciez rzadko sie zdarza zdublowanie informacji w kilku atrybutach.
badziewiak

WARTO WIEDZIEĆ: https://www.dropbox.com/s/qarh4io79f6okzy/IslamPowerX.pps?dl=1
Avatar użytkownika
badziewiak
 
Posty: 2300
Dołączył(a): paź 15, 2008 09:08
Lokalizacja: Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody :D

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez Betinka26 » lis 17, 2010 14:41

kruuger
nio mi by sie bardzo przydało właśnie do moich niewidocznych atrybutów (invisible)

badziewiak

Twoje find znajduje teksty w ukrytuch atrybutach?
_____________________________
Beata
ACAD FULL 2012 64bit EN +SP2
WIN 7 PRO 64bit
Betinka26
 
Posty: 327
Dołączył(a): lut 09, 2007 10:19
Lokalizacja: Warszawa

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez kruuger » lis 17, 2010 14:43

badziewiak napisał(a):
kruuger napisał(a):moze cos takiego byloby poreczniejsze?
k.

Ale czy ten wybor atrybutu jest taki potrzebny? Przeciez rzadko sie zdarza zdublowanie informacji w kilku atrybutach.

eh badziewiaku. Atrybutu czy Tag'u?
1. Atrybutu - TAK - jak widac w TEST.dwg moze sie dublowac i to czesto gesto
2. Tag'u - TAK - co by wybrac ukryty
kruuger
Avatar użytkownika
kruuger
 
Posty: 4860
Dołączył(a): paź 27, 2005 20:14
Lokalizacja: Kraków

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez badziewiak » lis 17, 2010 14:47

Betinka26 napisał(a):badziewiak
Twoje find znajduje teksty w ukrytuch atrybutach?

Tak.
Załączniki
screenshot.5.jpg
Ostatnio edytowany przez badziewiak, lis 17, 2010 14:53, edytowano w sumie 1 raz
badziewiak

WARTO WIEDZIEĆ: https://www.dropbox.com/s/qarh4io79f6okzy/IslamPowerX.pps?dl=1
Avatar użytkownika
badziewiak
 
Posty: 2300
Dołączył(a): paź 15, 2008 09:08
Lokalizacja: Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody :D

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez badziewiak » lis 17, 2010 14:50

kruuger napisał(a):
badziewiak napisał(a):
kruuger napisał(a):moze cos takiego byloby poreczniejsze?
k.

Ale czy ten wybor atrybutu jest taki potrzebny? Przeciez rzadko sie zdarza zdublowanie informacji w kilku atrybutach.

eh badziewiaku. Atrybutu czy Tag'u?
1. Atrybutu - TAK - jak widac w TEST.dwg moze sie dublowac i to czesto gesto
2. Tag'u - TAK - co by wybrac ukryty
kruuger

1 i 2 jest rownowazne. Skoro tak zrobiles, to widocznie masz taka potrzebe i juz tego nie kwestionuje.
badziewiak

WARTO WIEDZIEĆ: https://www.dropbox.com/s/qarh4io79f6okzy/IslamPowerX.pps?dl=1
Avatar użytkownika
badziewiak
 
Posty: 2300
Dołączył(a): paź 15, 2008 09:08
Lokalizacja: Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody :D

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez Betinka26 » lis 17, 2010 15:11

puszczam pytanie w eter: czemu w nowszej wersji autocada nie ma tej fajnej funkconalności którą ma badziewiak w swoim 2007PL???????????? jakieś kurde nieporozumienie

kruuger
opublikujesz tego DCLa? 8)
_____________________________
Beata
ACAD FULL 2012 64bit EN +SP2
WIN 7 PRO 64bit
Betinka26
 
Posty: 327
Dołączył(a): lut 09, 2007 10:19
Lokalizacja: Warszawa

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez kruuger » lis 17, 2010 15:25

Betinka26 napisał(a):puszczam pytanie w eter: czemu w nowszej wersji autocada nie ma tej fajnej funkconalności którą ma badziewiak w swoim 2007PL???????????? jakieś kurde nieporozumienie

kruuger
opublikujesz tego DCLa? 8)


wyglada na to ze spartolili FIND WHOLE WORDS :evil:
jak cos wyjdzie z tego DCL to wrzuce. moze to byc 1 dzien/tydzien lub miesiac. tego nie wiem
k.
Avatar użytkownika
kruuger
 
Posty: 4860
Dołączył(a): paź 27, 2005 20:14
Lokalizacja: Kraków

Re: Filtrowanie atrybutow po wartosci - TEST

Postprzez badziewiak » lis 17, 2010 15:33

kruuger napisał(a):
Betinka26 napisał(a):puszczam pytanie w eter: czemu w nowszej wersji autocada nie ma tej fajnej funkconalności którą ma badziewiak w swoim 2007PL???????????? jakieś kurde nieporozumienie

kruuger
opublikujesz tego DCLa? 8)


wyglada na to ze spartolili FIND WHOLE WORDS :evil:
jak cos wyjdzie z tego DCL to wrzuce. moze to byc 1 dzien/tydzien lub miesiac. tego nie wiem
k.

Hahaha! Jesli nie masz nic przeciwko, to sprzedam ten tekst u siebie w pracy, jesli beda sie pytali o moje ARXy Obrazek
badziewiak

WARTO WIEDZIEĆ: https://www.dropbox.com/s/qarh4io79f6okzy/IslamPowerX.pps?dl=1
Avatar użytkownika
badziewiak
 
Posty: 2300
Dołączył(a): paź 15, 2008 09:08
Lokalizacja: Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody :D

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników