_

GA Znaki ; ADS request error

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

GA Znaki ; ADS request error

Postprzez voytec » cze 05, 2017 20:02

Witam,

Jestem tutaj nowy, więc na początku chciałbym się przywitać. Może znajdzie się tutaj jakaś dobra duszyczka, która pomoże rozwiązać może i śmieszny, ale dla mnie WIELKI problem ;), a więc:

gdy chcę dodać znak z nakładki (GA Znaki), wyskakuje mi błąd ; ADS request error. Prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie krok po kroku co mam zrobić, abym w końcu mógł ruszyć do przodu z tematem ;).

Załączam zdjęcie

Pozdrawiam
Wojtek
Załączniki
cad.jpg
voytec
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 05, 2017 19:48

Re: GA Znaki ; ADS request error

Postprzez Tyomex » cze 05, 2017 22:44

spróbuj to

"Ahhh! Finally found a solution. Delete the Temp files in the C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp directory.
When done, reset all ACAD Data and that works like a charm "
Avatar użytkownika
Tyomex
 
Posty: 371
Dołączył(a): paź 09, 2014 15:06

Re: GA Znaki ; ADS request error

Postprzez voytec » cze 05, 2017 22:59

Wnikliwie szukałem informacji na ten temat w necie min. zrobiłem to o czym mi napisałeś, i niestety nie zadziałało.

Jakieś inne pomysły? Ktoś, coś ?
voytec
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 05, 2017 19:48


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot]