_

Jak włączyć te funkcje

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

Jak włączyć te funkcje

Postprzez notdot » cze 21, 2017 18:40

Jakim poleceniem lub gdzie w opcjach włączyć funkcje jak z obrazków. Niestety ktoś w pracy mi zaznaczył opcje by się to nie wyświetlało i mam jakieś błędy z tego powodu
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
notdot
 
Posty: 250
Dołączył(a): sty 08, 2013 13:50
Lokalizacja: Kraków

Re: Jak włączyć te funkcje

Postprzez ziele_o2k » cze 22, 2017 08:56

Co do pierwszego screena (grafiki zastępcze) to niestety nie pomogę.
Jeśli chodzi o pliki shx to kolega też miał ten problem. Z tego co pamiętam, grzebał coś w rejestrze i wróciło.
Jakieś linki poniżej:
https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/How-to-bring-back-Missing-SHX-Files-dialog.html
https://forums.autodesk.com/t5/dwg-trueview/how-can-i-get-the-missing-shx-files-dialogue-back/td-p/3388287
Daj znać co pomogło.
Ziele
Avatar użytkownika
ziele_o2k
 
Posty: 474
Dołączył(a): mar 18, 2014 11:33
Lokalizacja: Poznań

Re: Jak włączyć te funkcje

Postprzez notdot » cze 22, 2017 13:11

dzięki, pierwszy link pomógł
co do pierwszego okienka to znalazłem polecenie PROXYNOTICE i ustawić na 1
dzięki
Avatar użytkownika
notdot
 
Posty: 250
Dołączył(a): sty 08, 2013 13:50
Lokalizacja: Kraków


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron