_

jak wykonywaliscie rysunki

Rozmowy na różne bardziej lub mniej luźne tematy, nie związane z tematyką innych forów.

jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez brostka » mar 14, 2018 18:39

podczas studiow wiecej rysunkow wykonywaliscie recznie czy przy pomocy cad-a?
http://www.escortconnections.com
Ostatnio edytowany przez brostka, maja 13, 2018 08:42, edytowano w sumie 1 raz
brostka
 
Posty: 1
Dołączył(a): mar 14, 2018 13:35

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez cashan » mar 15, 2018 09:17

Jak konczylem studia to CAD'y widziałem tylko w TV w programach o nowoczesnych technologiach....
cashan
 
Posty: 231
Dołączył(a): gru 02, 2005 13:02

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez NewJoker » mar 15, 2018 09:57

Ja miałem na 1 semestrze grafikę inż. - tam musieliśmy rysować ręcznie. Na 2 semestrze był CAD i dalej już na wszystkich projektach pozwalali nam robić rysunki w AutoCAD. Oczywiście wszyscy korzytali z tej możliwości ;-)
NewJoker
 
Posty: 512
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez jamaguwi » mar 15, 2018 11:45

Na kreskach przez dwa semestry ręcznie, potem PKM - założenia ręcznie i na końcu CAD. Praca przejściowa tylko w CAD.
50/50
jamaguwi
 
Posty: 305
Dołączył(a): maja 31, 2006 16:45

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez pokuda » mar 17, 2018 13:55

u mnie to był prawie tylko ręczny rysunek, zajęcia z cada były dodatkowe,
prace przejściowe i mgr każdy robił jak chciał - mieliśmy dowolność,
ciekawe jak jest teraz ? czy rysunek ręczny jest tylko już na pierwszy roku? jako ciekawostka?
http://www.thenaturalgirls.com
Ostatnio edytowany przez pokuda, maja 13, 2018 12:16, edytowano w sumie 1 raz
pokuda
 
Posty: 1
Dołączył(a): mar 16, 2018 11:38

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez adiklewik » kwi 04, 2018 19:11

Ja dużo pracowałem na CADzie na studiach, ale kończyłem niedawno. Teraz, dzięki promocji dla studentów, praktycznie każdy, kto na serio chce zająć się zawodem korzysta z programów ArCADii.
adiklewik
 
Posty: 4
Dołączył(a): lut 28, 2018 16:59

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez cashan » kwi 05, 2018 12:40

adiklewik napisał(a):praktycznie każdy, kto na serio chce zająć się zawodem korzysta z programów ArCADii.


Zależy jakim zawodem :). Nie kazdy robi w budowlance :D.
cashan
 
Posty: 231
Dołączył(a): gru 02, 2005 13:02

Re: jak wykonywaliscie rysunki

Postprzez michallach » kwi 05, 2018 13:39

arcadia... marketing level ulotka za wycieraczką
michallach
 
Posty: 76
Dołączył(a): lut 01, 2014 11:08


Powrót do Off topic

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników