_

Kropki

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

Kropki

Postprzez Tirahor » kwi 26, 2018 11:51

Witam,
Czym może być spowodowane pojawianie się takich kropek jak na załączonym obrazku ?
Może mieć to związek z otwieraniem jednego rysunku na różnych wersjach AutoCAD?
Pozdrawiam
Załączniki
kropki.png
kropki.png (7.77 KiB) Przeglądane 266 razy
Tirahor
 
Posty: 2
Dołączył(a): kwi 26, 2018 10:06

Re: Kropki

Postprzez ziele_o2k » kwi 26, 2018 12:10

podeślij dwga
Ziele
Avatar użytkownika
ziele_o2k
 
Posty: 744
Dołączył(a): mar 18, 2014 11:33
Lokalizacja: Poznań

Re: Kropki

Postprzez Tirahor » kwi 26, 2018 12:34

Problem nie dotyczy jednego konkretnego rysunku, tylko wielu. Plik w którym pojawiają się te kropeczki jest załadowany jako podkład na którym rysuję. Pojawiają się one na warstwie domyślnej "0", nawet jeśli je usunę to po kilku operacjach pojawiają się ponownie.
Tirahor
 
Posty: 2
Dołączył(a): kwi 26, 2018 10:06

Re: Kropki

Postprzez ziele_o2k » kwi 26, 2018 14:19

Tirahor napisał(a):Problem nie dotyczy jednego konkretnego rysunku, tylko wielu. Plik w którym pojawiają się te kropeczki jest załadowany jako podkład na którym rysuję. Pojawiają się one na warstwie domyślnej "0", nawet jeśli je usunę to po kilku operacjach pojawiają się ponownie.

Podeślij dwga żebym mógł zbadać sprawę bo się z tym nie spotkałem. Bez tego nie da rady.
Ziele
Avatar użytkownika
ziele_o2k
 
Posty: 744
Dołączył(a): mar 18, 2014 11:33
Lokalizacja: Poznań


Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: MarCho