_

licencja Autodesk

Rozmowy na różne bardziej lub mniej luźne tematy, nie związane z tematyką innych forów.

licencja Autodesk

Postprzez poisson5 » lut 07, 2012 14:51

Witam.

Mam pytanie, czy kupując produkty firmy Autodesk (w zasadzie licencje) jest ona przypisywana w momencie zakupu na konkretnego użytkownika/firmę, czy dopiero w monecie 1 odpalenia produktu aktywacji/rejestracji podaje się dane na które ma być licencja?

Pozdrawiam.
poisson5
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 25, 2012 22:53

Re: licencja Autodesk

Postprzez qwetik » lut 09, 2012 20:15

U nas to było tak jak w pierwszym przypadku, ale w sumie najlepiej napisać do Autodesku to ci na pewno napiszą jakie są możliwości.
qwetik
 
Posty: 2
Dołączył(a): lut 06, 2012 20:33

Re: licencja Autodesk

Postprzez caepsel » lut 29, 2012 22:24

Tu trzeba uważać bo dadzą tanią licencję przypisaną na komputer i klops.
Jak moja firma zwróciła się o zmianę licencji na sieciowe okazało się że
kilkanaście tysiaków na to potrzeba. Nie mogli tak od razu, mogłem poprosić o jakiś dobrze taktowany procek ?
Teraz myślimy o Creo, przynajmniej nie ściemniają jak żelki z Autodesku.
--
CAEpsEL GEEK CODE: : ) : / : | @@_
Avatar użytkownika
caepsel
 
Posty: 43
Dołączył(a): paź 14, 2008 14:56


Powrót do Off topic

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników