_

Moduł PRACA na CAD.PL - moje sugestie...

Dyskusje na temat zmian i rozwoju serwisu www.cad.pl

Moduł PRACA na CAD.PL - moje sugestie...

Postprzez ///RSth » mar 09, 2006 13:47

Jeśli chodzi o moduł PRACA, warto pomyśleć o
podziale na kategorie:

1. Podział na - Wymagane systemy
- Systemy CAD
- Systemy CAE
- Systemy CAE
- itd. itd.itd. itd.

Dodatkowo warto pomyśleć o polach CheckBox z nazwami
systemów CAD / CAM / CAE by w wyszukiwaniu można
było się ograniczyć tylko do pewnych systemów...


2. Branża
- Mechanika i Budowa Maszyn
- Automatyka i Robotyka
- Elektronika i Elektrotrechnika
- itd. itd.


3. Rodzaj Pracy

Praca stała (pełen etat)
Praca stała (niepełny etat)
Praca dorywcza
Płatny staż
Bezpłatny staż
Praktyki studenckie
- itd. itd. itd itd.


4. Wymagane doświadczenie (lata):
- 0-1 lat
- 2-3 lat
- 4-5 lat
- 6-9 lat
- 10 i więcej lat


5. Wysokość zarobków (brutto zł):

Też jakieś przedziały...
albo stawki miesięczne czy godzinne


6. Podział na Województwa
- Cała Polska
- Praca za granicą
- Woj. Mazowieckie
- Woj. Małopolskie, itd. itd.
- itd. itd.


Ważne aby oprócz normalnego trybu przeglądania i wyszukiwania, również
wyszukiwanie zaawansowane. Jeśli ja szukam pracy stałej w Warszawie,
w systemach UG lub CATIA lub ANSYS to mnie nie interesują tylko takie
oferty, a nie oferty w AutoCAD z Śląska czy oferty w SolidWorks z jeszcze
innego regionu...

Warto pomyśleć, o tym by każdy mógł zapisać swoje preferencje ( właśnie
te parametry zaawansowanego wyszukiwania ) w bazie danych i żeby mógł
otrzymywać na swój e-mail powiadomienia o pojawieniu się interesujacej go
pracy, spełniającej jego wymagania ( a nie wszystkich ofert pracy ! ).

Czekam na Wasze opinie, sugestie, itd...
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: Moduł PRACA na CAD.PL - moje sugestie...

Postprzez rolek » mar 09, 2006 18:53

propozycja napewno godna realizacji bo napewno ulatwi zycie kazdemu z nas

problem moze byc tylko z branza i co do tego to bum sie wstrzymal bo czasmi napewno pojawia sie problemy z zakwalifikowaniem danej propozycji pracy w odpowiednie dzialy
Avatar użytkownika
rolek
 
Posty: 52
Dołączył(a): lis 02, 2005 01:26

Re: Moduł PRACA na CAD.PL - moje sugestie...

Postprzez ///RSth » mar 09, 2006 20:13

rolek napisał(a):problem moze byc tylko z branza i co do tego to bum sie wstrzymal bo czasmi napewno pojawia sie problemy z zakwalifikowaniem danej propozycji pracy w odpowiednie dzialy


Cześć!

Napewno masz racje, ale można zrobić zamiast pola wyboru RadioButton,
CheckBoxy (możliwe jest wtedy wybór kilku opcji).
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo


Powrót do www.cad.pl

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników