_

nie mogę zmienić grubości linii

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

nie mogę zmienić grubości linii

Postprzez gregor6666 » maja 11, 2020 18:51

witam
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zmienić ani koloru, ani grubości linii. Od razu powiem, że wiem jak można zmieniać grubość, czy to w ustawieniach warstwy, czy indywidualnie dla każdego elementu. Nie działa normalny sposób. Musi to byc coś w ustawieniach, bo na innych rysunkach wszystko działa normalnie . Nie wiem czy to ma znaczenie, ale robię rysunek w 3D
gregor6666
 
Posty: 16
Dołączył(a): kwi 07, 2020 11:37

Re: nie mogę zmienić grubości linii

Postprzez NewJoker » maja 11, 2020 20:40

A masz włączone "Pokaż/ukryj szerokość linii" i ustawiony odpowiedni styl wizualizacji ?

bryła.JPG
NewJoker
 
Posty: 871
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33

Re: nie mogę zmienić grubości linii

Postprzez gregor6666 » maja 11, 2020 23:27

a gdzie to mogę znaleźć ?
gregor6666
 
Posty: 16
Dołączył(a): kwi 07, 2020 11:37

Re: nie mogę zmienić grubości linii

Postprzez gregor6666 » maja 11, 2020 23:31

dzięki :-), musiałem przypadkowo wyłączyć
gregor6666
 
Posty: 16
Dołączył(a): kwi 07, 2020 11:37


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników