_

[CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

[CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez laureatkabdb » paź 10, 2018 09:12

Dzień dobry,
od niedawna mam problem z paskiem Toolbars, jest nieaktywny. Reset przez Toolbars-Cystomize-Restore all contents nie przyniósł żadnych pozytywnych efektów. We wcześniejszej pracy nie miałam takich problemów, było możliwe zarządzaniem wszystkimi paskami i ikonami, nie wiem jaka może być przyczyna tej zmiany. Bardzo proszę o pomoc.
Załączniki
catia.png
laureatkabdb
 
Posty: 4
Dołączył(a): sie 20, 2018 10:36

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez ll » paź 10, 2018 18:41

To jest CATIA w pracy czy CATIA w domu ??
ll
 
Posty: 567
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez laureatkabdb » paź 10, 2018 20:26

CATIA w domu.
laureatkabdb
 
Posty: 4
Dołączył(a): sie 20, 2018 10:36

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez ll » paź 10, 2018 20:44

laureatkabdb napisał(a):CATIA w domu.



wylacz konfiguracje p3
ll
 
Posty: 567
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez laureatkabdb » paź 10, 2018 21:51

Jeżeli chodziło o Tools-Options-General-User Interface Style to przełączenie na P1,czy też na P2 nic nie zmieniło. Zainstalowanie od nowa programu rozwiąże problem?
laureatkabdb
 
Posty: 4
Dołączył(a): sie 20, 2018 10:36

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez ll » paź 11, 2018 19:10

laureatkabdb napisał(a):Jeżeli chodziło o Tools-Options-General-User Interface Style to przełączenie na P1,czy też na P2 nic nie zmieniło. Zainstalowanie od nowa programu rozwiąże problem?



Niewiem juz od wielu lat nie crackowalem CATII nowych rewizji. A nie latwiej sciagnac sobie wersje studencka za darmo ?.....


catia-v5-dla-studentow-t79535-20.html
ll
 
Posty: 567
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez laureatkabdb » paź 11, 2018 20:52

Problem żaden, tylko gdy szukałam wersji studenckiej w lipcu to jej nie znalazłam.Dzięki za link.
laureatkabdb
 
Posty: 4
Dołączył(a): sie 20, 2018 10:36

Re: [CATIA V5] Nieatywny Toolbars

Postprzez ll » paź 11, 2018 21:01

laureatkabdb napisał(a):Problem żaden, tylko gdy szukałam wersji studenckiej w lipcu to jej nie znalazłam.Dzięki za link.



jak juz musisz to szukaj na torrentach R20 - latwa w crackowaniu , nie do wysledzenia. Do nauki jak znalazl :-) funkcjonalnosci R26 - up nie naucza cie filozofii projektowania w CATII tylko co najwyzej zlych praktyk:-)
ll
 
Posty: 567
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników