Witam!
Bardzo bym prosil jesli ktos posiada najlepiej w wersji elektronicznej badz adres do strony z opisem, kursem obslugi CNC i konkretnie obslugi maszyn CNC pracujacych na Fanuc'u.
Z góry dziekuje!!!
bocian napisał(a):Witam
Mam wszystko ale odplatnie ...
Blemi napisał(a):bocian napisał(a):Witam
oby ci te zielone w gardle staneły,
forum jest po ty by pomagać za free a nie ogłaszać sie,
jestem ciekaw czy te materiały są twojego autorstwa,
no przyznaj sie ?
Blemi napisał(a):bocian napisał(a):Witam
oby ci te zielone w gardle staneły,
forum jest po ty by pomagać za free a nie ogłaszać sie,
jestem ciekaw czy te materiały są twojego autorstwa,
no przyznaj sie ?
bocian napisał(a):
Witam - jeszcze sie nie zdarzyło aby zielone mi staneły w jakimkolwiek miejscu , a juz nie w gardle na pewno. Forum jak sama nazwa wskazuje , jest forum , i moge sie tu równie dobrze ogłaszać z czym chce , jak i pomagać w miare rozgarnietym ludziom calkiem za darmo. I juz nie Twój problem czyjego autorstwa są te "pomoce" -
Blemi napisał(a):bocian napisał(a):
Witam - jeszcze sie nie zdarzyło aby zielone mi staneły w jakimkolwiek miejscu , a juz nie w gardle na pewno. Forum jak sama nazwa wskazuje , jest forum , i moge sie tu równie dobrze ogłaszać z czym chce , jak i pomagać w miare rozgarnietym ludziom calkiem za darmo. I juz nie Twój problem czyjego autorstwa są te "pomoce" -
to niech twa droga będzie zielonymi usłana
mogłeś przynajmniej napisać ze sam zrobiłeś te materiały
JSK - rozumiem jeżeli robił i ma prawa do tego. Ale zerżnięcie 80% instrukcji z fanuca tłumaczenia na polski, i dorzycenia prostego rysunku pokazującego sposób programowania to chyba nie prawa autorskie.
Też mam pełno tomów instrukcji CNC nawet niekóre zakupione legalnie, al ełowcą okazji na forach nie jestem.
Może powinienem
mroovka napisał(a):Witam!
Bardzo bym prosil jesli ktos posiada najlepiej w wersji elektronicznej badz adres do strony z opisem, kursem obslugi CNC i konkretnie obslugi maszyn CNC pracujacych na Fanuc'u.
Z góry dziekuje!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników