_

PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez fe » sty 11, 2006 12:02

Proszę wszystkich, którzy mogą pomoc..poślijcie proszę jakikolwiek model przekładni 3d ... na mojego maila: tank.m@poczta.fm
z góry wielkie dzięki
fe
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 11, 2006 11:50

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez nql » sty 11, 2006 21:25

Jakiej przekladni ?? W jakim programie to ma byc wymodelowane ?? Moze troszeczke wiecej informacji ??
nql
 
Posty: 315
Dołączył(a): paź 10, 2005 14:03
Lokalizacja: Tychy

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez fe » sty 12, 2006 19:35

...przekładnia jakakolwiek(najlepiej rozbudowana)..zębata...wymodelowana w Unigraphisc lu innym ....podział pliku przez format Step, Iges...albo inny...a co masz coś?
fe
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 11, 2006 11:50

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez ///RSth » sty 12, 2006 23:29

Fe - Nie napisałeś ile płacisz !
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez rolek » sty 13, 2006 19:23

///RSth napisał(a):Fe - Nie napisałeś ile płacisz !



///RSth prosta pilka 8)
Avatar użytkownika
rolek
 
Posty: 52
Dołączył(a): lis 02, 2005 01:26

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez ///RSth » sty 14, 2006 16:30

rolek napisał(a):
///RSth napisał(a):Fe - Nie napisałeś ile płacisz !



///RSth prosta pilka 8)



No jasna sprawa - od tego jest forum
Biznes: Praca: dam / szukam / zlecę

Taką przekładnie robi się N godzin razy
studencka stawka 5-6 zł / godz. to będzie
ok. 900-1200 zł

Napewno wielu studentów by pomogło :)
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez rolek » sty 14, 2006 17:44

no dlatego prosta 8) ... heh ja biedny studencina pomoglbym :lol:
Avatar użytkownika
rolek
 
Posty: 52
Dołączył(a): lis 02, 2005 01:26

Re: PILNIE POTRZEBNY MODEL PRZEKŁADNI W 3D

Postprzez ///RSth » sty 14, 2006 22:18

@Fe Z takim projektem jest dużo zabawy. Przekładnie trzeba
policzyć, zamodelowanie jej wcale nie jest takie proste.
Trzeba sporo wysiłku i czasu - Więc za "FRIKO" chyba nikt
Ci nie pomoże...

@Rolek - Jak chcesz dorobić pare groszy to zostaw ogłoszenie
na forum Biznes: Praca: dam / szukam / zlecę, że
"pomagasz w projektach" czy coś podobnego...
( Możesz też umieścić info w sygnaturce ).
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników