Drodzy Forumowiczki, Drodzy Forumowicze!
Kolejna noc z projektowaniem już prawie za mną a tu takie miłe zaskoczenie! Ale może od początku. /Pozwolę sobie na dłuższą wypowiedź, nie szczędząc Wam szczegółów i zrobię to z premedytacją wierząc, że dział off topikowy zobowiązuje;)/
Mimo że to mój pierwszy wpis, to na forum zaglądam od 3 lat. Kopalnia wiedzy, która się tu znajduje przyciągnęła mnie już na pierwszym roku studiów. Studia - hybryda gatunkowa - mieszanina mechaniki i medycyny, inżyniera ma również w tytule.
Ale do rzeczy. Niemożebnie bardzo ucieszył mnie fakt stworzenia działu dla studentów-laików-littleidiots! Za co bardzo dziękuję.
Niejednokrotnie po postach związanych z zagadnieniami hmm.. równie dobrze mogłabym napisać z prośbą o zrobienie "pracy domowej" padały komentarze o niestosowności tych postów na forum związanym bądź, co bądź z konkretnym oprogramowaniem. Jednakże zapewne większość z Was nie zdaje sobie sprawy jak bardzo merytoryczne wymiany zdań na temat mojego znienawidzonego wymiarowania, łożysk, kół, tolerancji etc o niuansach postępowania przy tym zacnym zajęciu wpłynęły na mój sposób postrzegania zapisu konstrukcji i przyjrzeniu się subtelność tej materii bliżej. Nie wspominając o zagadnieniach z mechaniki i wytrzymałości materiałów, które tyłek mój niejednokrotnie ratowały przed kołem czy tez zbójem.
Mam nadzieję, że powyższy tekst połechce Was, stałych forumowiczów, z którymi przez te kilka lat zdążyłam poniekąd "zżyć się emocjonalnie" i zachęci do odwiedzania również tej, trochę niechlubnej zakładki:)
Pozdrawiam serdecznie:)