_

Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Rozmowy na różne bardziej lub mniej luźne tematy, nie związane z tematyką innych forów.

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez gambolo » paź 13, 2016 09:47

ooo..... to dobry temat :)
gambolo
 
Posty: 958
Dołączył(a): gru 02, 2010 13:10

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez Mirek999 » paź 13, 2016 10:36

Za dużo sprzątania :)
Mirek999
 
Posty: 65
Dołączył(a): sty 14, 2015 07:52

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez velaskez » paź 13, 2016 14:22

NIe wiem czy jest się czym chwalić. :lol:
Załączniki
IMG_3102-Resizer-1600.jpg
velaskez
 
Posty: 935
Dołączył(a): paź 05, 2011 23:22
Lokalizacja: Coventry, UK

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez r4n » paź 13, 2016 18:21

velaskez - widze u Ciebie na pulpicie katalog "Filmy XXX" ;-D

A tak serio - dwa monitory, laptop i telefon?! Normalnie centrum zarządzania światem ;-)

Pzdr
r4n
r4n
 
Posty: 147
Dołączył(a): gru 23, 2007 10:41

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez velaskez » paź 13, 2016 18:35

r4n napisał(a):velaskez - widze u Ciebie na pulpicie katalog "Filmy XXX" ;-D

A tak serio - dwa monitory, laptop i telefon?! Normalnie centrum zarządzania światem ;-)

Pzdr
r4n

Telefon to pozostałość 70 lat firmy. Prościej i taniej wykręcić wewnętrzny numer niż dzwonić po normalnej linii. Mamy nawet taką centralkę jak kiedyś były i jak zmieniasz biurko na inne, musi przyjść Pan technik i fizycznie przepiąć Twój numer w centralce na inne wyjście :D
Teraz mamy coraz więcej biznesu z Chinami, jak i oddział w Chinach, więc od 2 miesięcy przepycha się Skype for Business. A 2 monitory to standard.
velaskez
 
Posty: 935
Dołączył(a): paź 05, 2011 23:22
Lokalizacja: Coventry, UK

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez velaskez » paź 14, 2016 11:07

jkarpaty napisał(a):
r4n napisał(a):velaskez - widze u Ciebie na pulpicie katalog "Filmy XXX" ;-D

A tak serio - dwa monitory, laptop i telefon?! Normalnie centrum zarządzania światem ;-)

Pzdr
r4n



A nie nie lepiej zainwestować w uchwyt na 2 monitory? Uchwyt biurkowy taki jak tutaj:

EDIT

Daje to naprawdę znacznie większy komfort pracy.


Ale po co? To nie moje, jutro mogą zabrać. W co ja tu będę inwestował :lol: :lol: :lol:
velaskez
 
Posty: 935
Dołączył(a): paź 05, 2011 23:22
Lokalizacja: Coventry, UK

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez Jasio92 » wrz 28, 2017 08:59

Ze cztery kubki po kawie, dwa zdjęcia i kupa papierów :D Ten wątek to chyba dla mnie mała mobilizacja do ogarnięcia się :D
Jasio92
 
Posty: 23
Dołączył(a): wrz 18, 2017 10:57

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez AB Engineering » wrz 28, 2017 21:48

Dla pocieszenia:
Jeżeli bałagan na twoim biurku jest odzwierciedleniem twojego umysłu, to co znaczy puste biurko. :D
AB Engineering
 
Posty: 49
Dołączył(a): sie 04, 2017 19:03

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez fif000 » sty 19, 2018 18:31

Woow super stanowisko.. Ja kończe dopiero studia ale nie wiem czy będę w zawodzie.
fif000
 
Posty: 1
Dołączył(a): sty 19, 2018 18:17
Lokalizacja: katowice https://sandra-kuba.pl

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

Postprzez mdbdesign » mar 04, 2018 21:07

Domowe biuro wolnego strzelca (freelance)
AutoCAD leci na lewym monitorze (nie dzisiaj bo jest niedziela) Juz nie dlugo dokladam 32 cale po lewej stronie a reszta sie przesunie zgodnie ze wskazowkami zegara. Video card na cztery monitoru jest juz wymieniona.
A ze jest balagan...who care?
Z pracy-pracy nie moge dac bo nie wolno.
Załączniki
Marek's home office.jpg
Marek
Avatar użytkownika
mdbdesign
 
Posty: 837
Dołączył(a): cze 05, 2007 03:38
Lokalizacja: Courtice, Ontario, Canada

Następna strona

Powrót do Off topic

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników