_

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! i znowu solid edge !!!!

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! i znowu solid edge !!!!

Postprzez prezes » sty 11, 2006 19:19

POMOCY!!!!!!!!

prosze pomuzcie bo ja normalnie nie moge wytrzymac !!!!

juz od kilku dni usiłuje zainstalowac program solid edge i nic z tego :evil:

wiec tak zaczne od poczatku:

mam solid edge v17 no i wszystko przebiega zgodnie z planem najpierw instaluje solida potem dodatek v6 a na koncu spubuje go zarejestrowac na plycie mam kod w wersji pliku no i gdy daje licence wizzard i zaznaczam jego lokazlizacje i potem daje finisch to gdy prubuje juz uruchomic silid edge to wyskakuje blad zebym przeinstalowal porgram :evil: (co robilem juz chyba z 10 razy) prosze pomuscie bo nie wiem czy cos zle robie albo cos nie tak jest z to licencja w pliku moze ktos powiada licencie po prostu do wpisana jako ciag 12 symboli a nie jakies zasrane pliki ;/

prosze pomuzcie bo nerwowo nie wytrzymam ;/
prezes
 
Posty: 7
Dołączył(a): gru 20, 2005 18:47

Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! i znowu solid edge !!!!

Postprzez Alek » sty 12, 2006 00:56

Witam!

Ja nigdy tak nie robilem w SE jak mialem plik licencji, ja poprostu kopiuje plik licencji SELicense.dat do katalogu %SE%\Program. Tam juz bedzie plik o takiej nazwie, wiec podmien go. W pliku sa odpowiednie klucze w zaleznosci do czego masz dostep, jakiej konfiguracji itd. moznaby je wpisywac itd ale skopiowanie pliku powinno wystarczyc.

pozdr
Avatar użytkownika
Alek
 
Posty: 124
Dołączył(a): paź 28, 2005 15:12
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! i znowu solid edge !!!!

Postprzez rolek » sty 12, 2006 01:22

spokojnie to tlyko PLIK 8)

heh jak ci nie startuje to poszukaj w sieci ... innego pliku :oops:

:idea: bo moze sie okazac ze np plik licencji jest np do zleksza innej wersji SE - swoja droga ja tak mialem przy Nastran/Patran ale wykumalem gada i smiga :wink:
zoabcz czy zwykla podmiana plikow nie przyniesie skutkow a jak nie to szuakj na goglach wiadomo czego i wtedy znow sprobuj podmienic :roll:
Avatar użytkownika
rolek
 
Posty: 52
Dołączył(a): lis 02, 2005 01:26


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron