_

pro/E-problemy z uruchomieniem

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

pro/E-problemy z uruchomieniem

Postprzez taktyk » sty 19, 2006 21:05

Cześć, pisałem już o tym ale nie mam odzewu więc postanowiłem założyć nowy temat, może ktoś ma koncepcje co to może być albo spotkał się w podobnym kłopotem

mam problem, to znaczy uruchomienie pro/E, keidyś zamontowałem, odpaliłem, wgrałem odpowiednie kody i numery i wszystko grało niestety odkąd zainstalowałem neostradę coś się popsuło i nie mogę odpalić (jest komunikat, że nr karty nie pasują z licencją), nie wiem o co chodzi, podpowiedziano mi że to wina neostrady i zmiennego IP i czegoś tam jeszcze, nawet zakupiłem dodatkową kartę sieciową i zamontowałem, niestety jest tak samo, co gorsza, kiedy chciałem jeszcze raz zainstalować od początku program na pierwszym ekranie nie pojawia się nr karty, tak jakby go instalka pro/E nie widziała choć przedtem było to widoczne i pojawiały się te numery, czy może ktoś wie jak sobie z tym poradzić? proszę o pomoc
taktyk
 
Posty: 3
Dołączył(a): sty 18, 2006 23:51

Re: pro/E-problemy z uruchomieniem

Postprzez projektanta » lut 10, 2006 15:26

Witam,

Napisz do mnie na emaila
projektant@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
Przemo
projektanta
 
Posty: 10
Dołączył(a): paź 12, 2005 12:09

Re: pro/E-problemy z uruchomieniem

Postprzez tooomi » lut 16, 2006 09:44

Witam, miałem kiedyś podobny problem z uzyskaniem nr host ID a to z tego powodu że miałem zainstalowaną kartę sieciową i jednocześnie modem. Gdy w panelu sterowania w systemie wyłaczyłem modem kłopoty automatycznie przestały istnieć. Tak wię wyciągnij wnioski i miłego modelowania. :)
tooomi
 
Posty: 3
Dołączył(a): lut 16, 2006 09:20
Lokalizacja: Krosno


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: NewJoker