_

Problem z AutoCAD obszar modelu

Forum ogólne, ale nie do zadawania "prostych pytań". Wszystko o CAD, czego nie da się bezpośrednio połączyć z tematyką jednego z poniższych forów tematycznych.

Problem z AutoCAD obszar modelu

Postprzez MilanK » paź 19, 2019 21:27

Witam. Mam problem z oprogramowaniem Autodesk, a konkretnie z Autocadem 2018, 2020 oraz z Robotem 2019. Gdy uruchamiam przyspieszenie sprzętowe to obszar modelu zacina się i nie da się nic zrobić, a bez przyspieszenia sprzętowego strasznie zacina. W Robocie obszar przy przybliżaniu, oddalaniu nakłada na siebie poprzedni obraz. Moja specyfikacja komputera:
-Nvidia GeForce GTX1050 (notebook) 4gb,
-Intel i5-730HQ,
-8Gb RAM.
-Win 10 Home (kompilaca 1903)

Przeinstalowałem całe oprogramowanie i niestety nic się nie zmienia. Wcześniej wszystko działało bez zarzutu (z lekkimi zacinkami przy kreskowaniu). Proszę o pomoc z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
MilanK
 
Posty: 3
Dołączył(a): paź 19, 2019 20:42

Re: Problem z AutoCAD obszar modelu

Postprzez newbie_01 » paź 22, 2019 22:29

Z takim problemem musisz udać się na forum Autodesku.
To forum służy do wylewania swoich żali powstałych na skutek niewystarczających zarobków i barbarzyńskich warunków pracy w polskich firmach.
newbie_01
 
Posty: 22
Dołączył(a): lis 12, 2018 20:50


Powrót do Forum CAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników