_

[Intellicad] Problem z drukowaniem grubosci linii

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

[Intellicad] Problem z drukowaniem grubosci linii

Postprzez Totnik » sty 13, 2012 10:24

Mam male pytanie co do programu Intellicad 2009SE PL - dosc wkurzajaca sprawa. Na rysunkach mam normalnie rozne grubosci lini. A jak daje podglad drukowania i jak drukuje to wszyskie linie sa takie same. Tak jakby wogole nie uwzglednial grubości podczas drukowania, w opcjach jest do zaznaczenia uwzglednj grubosc lini czy cos.. ale dalej to samo

Do tego jak sie robi wypelnienie, np. okregu to jak drukuje – znika, jest puste.

Poradzi ktos?
Totnik
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 13, 2012 10:16

Re: [Intellicad] Problem z drukowaniem grubosci linii

Postprzez TomekN » sty 13, 2012 16:34

Witam,

co do grubosci linii, to bylo to juz kiedys na forum poruszane. Z tego co pamietam, osoba drukowala na za malym papierze. Jakiego formatu uzywasz?
Pozdrawiam, Tomek.

"Mens agitat molem"
Avatar użytkownika
TomekN
 
Posty: 225
Dołączył(a): lis 05, 2011 23:41
Lokalizacja: Darmstadt

Re: [Intellicad] Problem z drukowaniem grubosci linii

Postprzez Totnik » sty 18, 2012 12:12

Drukuje rysunek np. na A3 z opcja skala urzytkownika i ustalam np. jednostki wydruku 100 mm jednostki rysynku 50.

NIe wiem czy problem jest z samym drukiem bo juz w "pogladzie wydruku" to wyglada inaczej jak na rysunku.

No i wkurza mnie tez problem ze daje wyplenie okregu i po chwili ono znika :|

Ehh za jakie grzechy musze pracowacw Intellicad, w Autocad nie ma takich cyrkow :/

p.s.. jak byl temat o podobym problemie to prosze podac linka bo szukalem ale nie znalazlem
Totnik
 
Posty: 2
Dołączył(a): sty 13, 2012 10:16


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników