_

[AutoCAD] Problem z managerem warstw

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

[AutoCAD] Problem z managerem warstw

Postprzez Tartufe » gru 02, 2020 09:31

Witam Wszystkich!
Jestem użytkownikiem AC17 w języku angielskim
Po fatal error mam problem z managerem warstw, tym który jest widoczny w pasku narzędzi.
Mianowicie:
- wszystkie warstwy wyświetla pod nazwą warstwy ustawionej jak aktualna (jakiej linii nie zaznaczę pokazuję, że jest to linia o atrybutach jak warstwa aktualna; nawet zaznaczając cały obszar rysunku pokazuje jakby wszystko widział narysowane tą samą warstwą)
- nie da się zmienić żadnego parametru linii, np. koloru linii czy grubości
Ale wywołując komendę "właściwości" zaznaczając poszczególne linie/obiekty wszystko wyświetla się poprawnie, czyli każda linia ma swoją nazwę, kolor, grubość itd.
Czy spotkał się ktoś z takim problemem?
Może trzeba przestawić jakąś zmienną? Ja niestety z takim problemem się nie spotkałem
Pozdrawiam
Tartufe
 
Posty: 3
Dołączył(a): gru 01, 2020 22:49

Re: [AutoCAD] Problem z managerem warstw

Postprzez akor » gru 02, 2020 13:42

Zacząłbym od przywrócenia ustawień domyślnych AutoCada.
akor
akor
 
Posty: 673
Dołączył(a): cze 25, 2010 21:17

Re: [AutoCAD] Problem z managerem warstw

Postprzez Tartufe » gru 02, 2020 20:16

PICKFIRST mi się przestawiło :oops:
Dzięki za pomoc
Tartufe
 
Posty: 3
Dołączył(a): gru 01, 2020 22:49


Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników