_

Problem z paskiem menu

Wszystko o działającym (lub nie) sprzęcie w pracy CAD-owca.

Problem z paskiem menu

Postprzez Hades » mar 27, 2013 18:51

Witam. Zarówno w AutoCAD2013 jak w i CIVILU2013 mam problem z słabo widocznym albo całkowicie niewidocznym paskiem menu. Widać to na załączonym obrazie, ktoś może wie co jest tego przyczyną?
Pozdrawiam
Załączniki
Pasek.jpg
Hades
 
Posty: 3
Dołączył(a): mar 27, 2013 18:44

Re: Problem z paskiem menu

Postprzez lukasek81 » mar 29, 2013 12:41

tryb aero w wind 7.
albo wyłącz i zobacz co się dzieje.. albo znajdź stery certyfikowane pod cada....
lukasek81
 
Posty: 152
Dołączył(a): cze 23, 2010 14:40

Re: Problem z paskiem menu

Postprzez Hades » kwi 04, 2013 20:09

Tak, to wina aero :) Dzięki za pomoc.
Hades
 
Posty: 3
Dołączył(a): mar 27, 2013 18:44


Powrót do Hardware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników