_

Problem z ponowną instalacją

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

Problem z ponowną instalacją

Postprzez grafi21 » maja 17, 2018 10:26

Witam
miałem autocada, skończyła mi się licencja studencka, dlatego postanowiłem odinstalować wersje 2015 i zainstalować na nowo. Teraz podczas instalacji autocada wyskakuje taki błąd:
Obrazek
grafi21
 
Posty: 2
Dołączył(a): maja 17, 2018 09:55

Re: Problem z ponowną instalacją

Postprzez NewJoker » maja 17, 2018 10:43

Potencjalnych przyczyn tego błędu 1603 może być bardzo wiele, trzeba by poszukać szczegółów w logach. Ale najpierw upewnij się, że nic nie stoi na przeszkodzie przed instalacją tzn. nie brakuje miejsca na dysku a antywirus ma wyłączoną ochronę. Jeśli to nie pomoże spróbuj instalacji przez Autodesk Virtual Agent.
NewJoker
 
Posty: 335
Dołączył(a): kwi 08, 2015 22:33

Re: Problem z ponowną instalacją

Postprzez Sergios » maja 17, 2018 22:27

Czasem jeszcze jest tak, że gdzieś głęboko w systemie jest zakopana informacja o instalacji i tutaj z pomocą może przyjść narzędzie windowsa do odinstalowania i naprawy.
https://support.microsoft.com/pl-pl/hel ... or-removed
Avatar użytkownika
Sergios
 
Posty: 39
Dołączył(a): paź 24, 2016 13:35

Re: Problem z ponowną instalacją

Postprzez tomaszjar » maja 19, 2018 19:47

Ostatnio miałem przypadek że wystarczyło wyczyścić katalog %temp%
instalacja po wyczyszczeniu poszła bez problemów
T.Jarmuszczak
http://pccpolska.pl, tomaszjar@pccpolska.pl
http://sklep.pccpolska.pl
http://pccpolska.pl/szkolenia
PCC Polska - Autodesk Gold Partner
Autodesk Autorized Training Center
Avatar użytkownika
tomaszjar
 
Posty: 307
Dołączył(a): sie 04, 2010 22:30
Lokalizacja: Wrocław

Re: Problem z ponowną instalacją

Postprzez grafi21 » maja 21, 2018 09:02

Sergios autocad jest już odinstalowany i nie ma go na liście

tomaszjar, wyczyściłem katalog %temp%, ale teraz gdy uruchamiam instalację po wyskoczeniu komunikatu kontroli konta użytkownika "czy chcesz zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie zmian na tym komputerze" i po kliknięciu tak nic się dzieje, instalacja się wyłącza i nie ma żadnego błędu.
grafi21
 
Posty: 2
Dołączył(a): maja 17, 2018 09:55


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników