_

przenoszenie filtrów warstw

Forum poświęcone flagowemu produktowi oraz aplikacjom pochodnym Autodesku. To jedyne forum mające w tytule nazwę programu, a to ze względu na jego olbrzymią popularność w Polsce. Można tutaj umieszczać również posty z ogólnie pojętej tematyki "Kreślarskie 2D".

przenoszenie filtrów warstw

Postprzez mrduck89 » lip 05, 2018 14:12

Cześć,

czy znacie może sposób w jaki sposób utworzony filtr warstw, składający się z kilku kryteriów, przenosić pomiędzy rysunkami. Niestety DesignCenter tego nie umożliwia, a mam kilkanaście rysunków, w których muszę utworzyć takie same filtry raz za razem.

pozdrawiam
mrduck89
 
Posty: 43
Dołączył(a): paź 21, 2011 14:07

Re: przenoszenie filtrów warstw

Postprzez wilda » lip 05, 2018 15:07

wilda
 
Posty: 228
Dołączył(a): gru 18, 2007 21:41

Re: przenoszenie filtrów warstw

Postprzez mrduck89 » lip 05, 2018 15:21

dziekuje
mrduck89
 
Posty: 43
Dołączył(a): paź 21, 2011 14:07


Powrót do AutoCAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron