_

Raport o błędzie

Wszystko o działającym (lub nie) sprzęcie w pracy CAD-owca.

Raport o błędzie

Postprzez allheaven » cze 24, 2016 12:17

czy ktos w forumowiczów moze mi pomóc ? Za jazdym razem jak otwieram pliki w autocadzie, po paru minutach (nie ma reguły co do czasu) wyskakuje mi 98 !!! okienekz raportem o błędzie, i zamyka mi plik. nie ma to związku z wykonywaniem jakiejś konkretne czynnosci, niezaleznie co robie, czy rysuje linie, kreskuje czy mam poprostu otwart plik. Juz nie mam pomysłu co zrobic. przeinstalwoanie cada nic nie dało. Załączam zdjęcie . błaagaam o pomoc
Załączniki
d.jpg
allheaven
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 24, 2016 12:11

Re: Raport o błędzie

Postprzez kojacek » cze 24, 2016 13:33

allheaven napisał(a):czy ktos w forumowiczów moze mi pomóc ? Za jazdym razem jak otwieram pliki w autocadzie, po paru minutach (nie ma reguły co do czasu) wyskakuje mi 98 !!! okienekz raportem o błędzie, i zamyka mi plik. nie ma to związku z wykonywaniem jakiejś konkretne czynnosci, niezaleznie co robie, czy rysuje linie, kreskuje czy mam poprostu otwart plik. Juz nie mam pomysłu co zrobic. przeinstalwoanie cada nic nie dało. Załączam zdjęcie . błaagaam o pomoc


Na dole masz taki guziczek [Przeglądaj szczegóły raportu]. Naciśnięcie tegoż, i zapoznanie się z treścią (być może) przybliżyć miejsce występowania problemu.
Avatar użytkownika
kojacek
 
Posty: 5293
Dołączył(a): paź 03, 2005 20:17

Re: Raport o błędzie

Postprzez allheaven » cze 27, 2016 09:33

juz tak robiłam, dalej nic nie moge znaleść.... a błedy dalej wyskakują.
Załączniki
Bez tytułu.jpg
allheaven
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 24, 2016 12:11


Powrót do Hardware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników