_

Si-cut

Wszystko o wytwarzaniu wyrobów.

Si-cut

Postprzez Rootshell » sty 12, 2006 11:07

Problem polega na tym, 3/4e jak opracowuj(c) technologi(c) ci(c)cia materiaˆu, to na ostatnim etapie wˆoski program z pakietu 'si-cut' wiesza mi si(c) okrutnie.
Mo 3/4e kto˜ z Was spotkaˆ si(c) z podobnYEN sytuacjYEN(?)
Dodam, 3/4e na drugim komputerze w pokoju szefa wszystko dziaˆa jak nale 3/4y.
Pozdrawiam.
R.
Rootshell
 
Posty: 7
Dołączył(a): gru 30, 2005 09:07

Re: Si-cut

Postprzez shilkadriver » sty 12, 2006 11:56

W takim razie wina lezy po stronie sprzetu (komputera). Sprawdz czy masz odpowidnia konfigurajce kompa, sterowniki, karte graficzna itp.
Obrazek
Avatar użytkownika
shilkadriver
 
Posty: 137
Dołączył(a): lis 21, 2005 12:57
Lokalizacja: Tarnów

Re: Si-cut

Postprzez kitadominik » sty 16, 2006 09:54

Sprawdz ILOSC RAMU jak masz mniej niz szef wina pewnie lezy po tej stronie. Czyli zwieksz sobie VIRTUAL MEMORY lub dokup.

Pozdrawiam
kitadominik
 
Posty: 13
Dołączył(a): lis 11, 2005 12:36
Lokalizacja: KRAKOW


Powrót do CNC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników