_

solid works 2006 - hole wizard problem

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

solid works 2006 - hole wizard problem

Postprzez kris » lis 02, 2005 01:54

Za kazdym razem jak tylko uzyje Hole Wizard ( tuz po kliknieciu na ikone) "wysypuje" mi sie od razu SolidWorks, wczesniej tak nie mialem.

Moze ktos to rozwiazal juz.

Dzieki za podpowiedzi
kris
 
Posty: 1
Dołączył(a): lis 02, 2005 01:51

Re: solid works 2006 - hole wizard problem

Postprzez adamolek » gru 02, 2005 17:03

moze service pack cos Ci pomoze, jest juz drugi dostepny
Pozdrawiam

P.S. ja nie mam tego problemu, klikam sobie na powierzchnie w pierwszej kolejnosci a potem na ikone tej funcji.
adamolek
 
Posty: 3
Dołączył(a): gru 02, 2005 16:28

Re: solid works 2006 - hole wizard problem

Postprzez Artur_S » gru 10, 2005 23:33

Jakiej natury to problem? SolidWorks się "wykłada" czy nie startuje sam hole wizard? Miałem podobne problemy i pomogło skasowanie (przeniesienie) pliku Default.mdb z podkatakogu dysk:/sciezka_do_sw/Data. Czasami SolidWorks zgłasza "dziwne" błędy i mnie pomaga na to wyczyszczenie mojego profilu użytkownika tzn. skasowanie wszystkiego z katalogu domowego (tj dysk:\Dokument and Settings\%USERNAME%, oczywiście bez dokumentów :wink: ) - operacji tej trzeba dokonać najlepiej z konta administratora po uruchomieniu komputera. Niestety w wyniku jej trzeba wszystko od nowa poustawiać ikony, tapety itp..
Artur_S
 
Posty: 7
Dołączył(a): gru 10, 2005 21:44
Lokalizacja: Kielce


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników