_

stl

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

stl

Postprzez kasztan00126 » maja 08, 2017 08:58

Witam mam pytanie jak przerzucić plik stl na stp albo cokolwiek zeby powierzchnie były widoczne itp. Próbowałem różnych programów i nic. Mam do dyspozycji Pro E 4 i Creo 3
kasztan00126
 
Posty: 72
Dołączył(a): mar 20, 2015 16:00

Re: stl

Postprzez bildder » maja 08, 2017 10:12

Coś słabo szukasz... https://www.youtube.com/watch?v=ho-t5OgEbJY

Mogę co prawda opowiadać, jak to zrobić w Solidworkie, ale podejrzewam każdy CAD da radę.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
----------------------------
Szkolenia SOLIDWORKS
Podręczniki SOLIDWORKS
Avatar użytkownika
bildder
 
Posty: 1263
Dołączył(a): sie 03, 2007 08:53
Lokalizacja: W-wa

Re: stl

Postprzez kasztan00126 » maja 08, 2017 10:20

Widziałem to. Niestety nie działa
kasztan00126
 
Posty: 72
Dołączył(a): mar 20, 2015 16:00


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników