_

Temat dotyczy programu Microstation

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » sty 12, 2006 03:51

Całkiem przypadkowo dowiedziałem sie że dzięki temu programowi mozna skomponować bardzo fajny pdf z animacją 3D ... poszperałem i nawet wiem już jak sie to robi ... jednak problem w tym, że nie mam instalki .... standardowa opcja www.google.pl nie dziala i altavista.com też nie.
POMOCY!!! PROSZE O NAMIAR.
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez Trzaskul » sty 12, 2006 10:37

gajos napisał(a):POMOCY!!! PROSZE O NAMIAR.


http://www.bentley.com.pl
Pozdrawiam
Krzysiek

Obrazek
Avatar użytkownika
Trzaskul
 
Posty: 59
Dołączył(a): paź 24, 2005 10:33
Lokalizacja: Warszawa

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » sty 12, 2006 15:23

http://www.bentley.com.pl


Zrobilem jak było we wskazówkach nawet sie zarejestrowalem ....
Po wykonaniu wszystkich wytycznych ujrzałem to:

"You are logged in as a basic user and can only view the files in this category. Free downloadable updates and enhancements can be found "Here""

to mało optymistyczne zwłaszcza ze po wcisnięciu "Here" do pobrania nie ma kompletnie nic.

na stronce www.bentley.com.pl pisze:
UWAGA: Użytkowik zalogowany do serwisu SELECTservices Online musi mieć ustalone prawa dostępu do pobierania danych oraz do przystąpienia do programu Beta testowania. Prosimy o kontakt z lokalnym administratorem dostępu do serwisu SELECTservices Online w Państwa firmach.

mam pytanie następujące: czy nie da sie po prostu tego ściągnąć ???? jakies schody porobione ze ciężko sie w tym połapac, za chwile sie okaze ze musze założyć wlasną firme by pobrac jeden plik to troche irytujące .....
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez Trzaskul » sty 12, 2006 15:41

gajos napisał(a):mam pytanie następujące: czy nie da sie po prostu tego ściągnąć ????


Tego się nie ściąga, tylko kupuje :lol:
Pozdrawiam
Krzysiek

Obrazek
Avatar użytkownika
Trzaskul
 
Posty: 59
Dołączył(a): paź 24, 2005 10:33
Lokalizacja: Warszawa

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez Witek » sty 12, 2006 19:59

Witajcie,
riposta kolegi Trzaskula jest berdzo trafna i na czasie. Jeżeli już ściągacie oraz nie kupujecie - nie ma się czym chwalić. Trochę dziwię się Adminowi - on czuwa nad tym forum?
Coraz więcej takich właśnie postów - jak zainstalować program na pewno piszą w dołączonej instrukcji. Jeżeli takowych nie macie poszukajcie na innych forach, jakichś *crack* itp a nie tutaj.
Z ciekawego forum zrobi się brzydkie forum kradzionych programów - tak nieporadnie, że nie wiadomo jak to zainstalować. Powtarzam - info szukajcie nie w tym miejscu a Adminowi ukłony.
Nb. kolega GAJOS pobił wszelkie rekordy niechęci do czytania plików pomocy.
Witek
 
Posty: 17
Dołączył(a): lis 09, 2005 14:06

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » sty 13, 2006 00:36

Tego się nie ściąga, tylko kupuje

nie jestem rozrzutnym naiwniakiem i nie zarabiam w ciągu miesiąca trzech srednich krajowych .... Może i kolego Trzaskul jestes typem gościa co ma w zwyczaju kupowanie kota w worku ... ja nim coś kupie najpierw szwykle prawdzam czy warte jest swej ceny ...

riposta kolegi Trzaskula jest berdzo trafna i na czasie

Jeżeli zamierzasz tak jak Trzaskul prawić morały na temat lewych i prawych programów to daruj sobie ... każdy wie gdzie można je kupić... Płacą ci za przyklaskiwanie ???

Jeżeli już ściągacie oraz nie kupujecie - nie ma się czym chwalić

Ktoś się czymś chwali ???? bo ja nie widze

Nb. kolega GAJOS pobił wszelkie rekordy niechęci do czytania plików pomocy.


Jeżeli kolego Witek rysuje sie dniami i nocami w 3d , tak jak ja, to niestety brakuje czasu na czytanie "plików pomocy" cokolwiek miałeś na myśli...
I jak byś jeszcze nie dojrzał to fora służą właśnie temu by jak najszybciej, najwięcej i w jak najkrótszym czasie się czegoś dowiedziec ....
ja nie mam dylematów w stylu jak odpalić instalke więc uszczypliwe teksty zachowaj dla potomnych, a jezeli ci sie nudzi i lubisz sie przemądrzac to najlepiej na posty nie odpisuj. Większy pożytek będzie jak zarzucisz sobie n-ty odcinek serialu M jak milość.....

i napisz mi jeszcze gdzie pisze coś na temat crackowania ... i kto tu chce coś crackować ???? korzystanie z wersji Trial to chyba nie przestępstwo ???


jeżeli uważasz że na stronach z crackami znajdziesz coś na temat modelowania 3D (ja własnie takich informacji szukam) zycze powodzenia i oświadczam, że właśnie pobiłeś "wszelkie rekordy" w naiwności za co zresztą od razu wręczam ci medal. Wkoncu ustanowiłeś rokord Guiness'a w tejże dziedzinie a poprzeczka sięga zenitu :!:

POZDRAWIAM
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » sty 27, 2006 18:43

kto wie jak krok po kroku wueksportowac z microstation plik U3D ? będę wdzięczny
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez Trzaskul » sty 27, 2006 18:57

Ktoś wie :lol:

cyt.
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :D
Pozdrawiam
Krzysiek

Obrazek
Avatar użytkownika
Trzaskul
 
Posty: 59
Dołączył(a): paź 24, 2005 10:33
Lokalizacja: Warszawa

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » sty 27, 2006 19:33

miałem dziwne przeczucie że własnie tak zabrzmi odpowiedź ... :lol:

Jeśli mozesz, podziel się tą informacją, nie wiem też jak zaimportować plik igs do microstation. Będę dźwięczny. :wink:
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków

Re: Temat dotyczy programu Microstation

Postprzez gajos » lut 05, 2006 03:48

jak trzeba to chętnych do pomocy nie ma ... żenada
Sprawdź, co najbardziej lubisz robić,
a potem znajdź kogoś kto Ci za to zapłaci :)
gajos
 
Posty: 25
Dołączył(a): lis 29, 2005 15:10
Lokalizacja: Kraków


Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników