_

Ustawienie interfejsu

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

Ustawienie interfejsu

Postprzez kulavi10 » gru 02, 2020 16:45

Witam,

Bez tytułu.png


W taki oto sposób przestawił się mój interfejs w Inventorze, wcześniej rozwinięte narzędzia były bezpośrednio na pasku, teraz muszę rozwijać główną kategorią żeby się do nich dostać, co jest uciążliwe, bo zabiera więcej czasu i "po drodze" mogę najechać na inne narzędzie...

Mógłby ktoś mi napisać jak przywrócić to do poprzedniego stanu?

Pozdrawiam
kulavi10
 
Posty: 2
Dołączył(a): gru 02, 2020 16:42

Re: Ustawienie interfejsu

Postprzez andkal » gru 02, 2020 20:25

Na tym twoim screenie za ostatnia zakładką "Współpracuj" jest ikonka rozwijania i zwijania. Tym się to naprawia
http://www.autolisps.blogspot.com - handy plugins for autocad
andkal
 
Posty: 68
Dołączył(a): paź 01, 2017 22:10

Re: Ustawienie interfejsu

Postprzez kulavi10 » gru 03, 2020 12:02

@andkal

dziękuję ;) pzdr
kulavi10
 
Posty: 2
Dołączył(a): gru 02, 2020 16:42


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników