Strona 2 z 2

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 04, 2018 21:20
przez kojacek
mdbdesign napisał(a):Domowe biuro wolnego strzelca (freelance)
AutoCAD leci na lewym monitorze (nie dzisiaj bo jest niedziela) Juz nie dlugo dokladam 32 cale po lewej stronie a reszta sie przesunie zgodnie ze wskazowkami zegara. Video card na cztery monitoru jest juz wymieniona.
A ze jest balagan...who care?
Z pracy-pracy nie moge dac bo nie wolno.


Drukarków, (widać) dostatek... ;)

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 05, 2018 08:30
przez gambolo
Zacne Marku biuro :P

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 07, 2018 03:41
przez mdbdesign
kojacek napisał(a):
mdbdesign napisał(a):Domowe biuro wolnego strzelca (freelance)
AutoCAD leci na lewym monitorze (nie dzisiaj bo jest niedziela) Juz nie dlugo dokladam 32 cale po lewej stronie a reszta sie przesunie zgodnie ze wskazowkami zegara. Video card na cztery monitoru jest juz wymieniona.
A ze jest balagan...who care?
Z pracy-pracy nie moge dac bo nie wolno.


Drukarków, (widać) dostatek... ;)


To tak: jak sie kupowalo przez ponad 20 lat, bo bylo trzeba, a ze szkoda wyrzucic, no to stoja-kazda sprawna i kazda uzywana. Tylko jedna: HP-Laserjet1000 (stoi za monitorami) nie ma driver do win7-64 bit i powyzej, to chodzi tylko wtedy jak jestem na win7-32 bit. Tak, mam partycje specjalnie dla tej drukarki. Jest diabelnie szybka a nowy toner starcza chyba na 5000 stron druku. Jeszcze z drugiej strony pokoju (nie ma na zdjeciu - HP-Officejet7612) jest 11x17" nowa drukarka ze scanerem. Moj szef kupil sobie do swojego biura. Podczas wnoszenia do srodka spadla na podloge i sie rozeszla na boki. No to sie szef wsciekl i ja kazal wyrzucic. No to wzialem biedunie do samochodu, troche potem pogrzebalem: chodzi jak zloto i za darmo.
Reszte pozabieraly dzieci.
Tutaj w Kanadzie czasem oplaca sie kupic drukarke bo jest tansza od nowego cartridge (jak to jest po polsku?) drukowac co sie chce, az tusz sie skonczy i wyrzucic.
To tyle o tym dostatku.

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 07, 2018 08:33
przez jamaguwi
Tak, mam partycje specjalnie dla tej drukarki

To nie można użyć printserwera? Nawet NAS sprawdza się w tej roli super. No i można odpalić Airprint.

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 08, 2018 04:21
przez mdbdesign
NIgdy nie probowalem (nie wiedzialem) ale jak znajde czas to sprobuje.
A teraz czekam na inne zdjecia Waszych stanowisk pracy,

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 08, 2018 13:28
przez jamaguwi
Moje stanowisko:
jam.jpg

Dell M6700
Iyama Prolite2783HSU
EIZO - z allegro :)
Solidworks, AutocadLT, MSOffice no i Spotify.

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 08, 2018 14:58
przez kojacek
jamaguwi napisał(a):Moje stanowisko:
jam.jpg

Dell M6700
Iyama Prolite2783HSU
EIZO - z allegro :)
Solidworks, AutocadLT, MSOffice no i Spotify.


no i... porządeczek na biurku :)

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 09, 2018 20:16
przez marti8
jamaguwi napisał(a):Moje stanowisko:
jam.jpg

Dell M6700
Iyama Prolite2783HSU
EIZO - z allegro :)
Solidworks, AutocadLT, MSOffice no i Spotify.



Zawsze tak czysto, czy tylko do zdjęcia?:D

Re: Pokaż swoje stanowisko pracy :)

PostNapisane: mar 10, 2018 04:21
przez mdbdesign
marti8 napisał(a):
jamaguwi napisał(a):Moje stanowisko:
jam.jpg

Dell M6700
Iyama Prolite2783HSU
EIZO - z allegro :)
Solidworks, AutocadLT, MSOffice no i Spotify.



Zawsze tak czysto, czy tylko do zdjęcia?:D

Musi byc: po godzinach, albo zona ma wpasc na kontrole.