Strona 1 z 1

jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: mar 14, 2018 18:39
przez brostka
podczas studiow wiecej rysunkow wykonywaliscie recznie czy przy pomocy cad-a?

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: mar 15, 2018 09:17
przez cashan
Jak konczylem studia to CAD'y widziałem tylko w TV w programach o nowoczesnych technologiach....

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: mar 15, 2018 09:57
przez NewJoker
Ja miałem na 1 semestrze grafikę inż. - tam musieliśmy rysować ręcznie. Na 2 semestrze był CAD i dalej już na wszystkich projektach pozwalali nam robić rysunki w AutoCAD. Oczywiście wszyscy korzytali z tej możliwości ;-)

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: mar 15, 2018 11:45
przez jamaguwi
Na kreskach przez dwa semestry ręcznie, potem PKM - założenia ręcznie i na końcu CAD. Praca przejściowa tylko w CAD.
50/50

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: kwi 04, 2018 19:11
przez adiklewik
Ja dużo pracowałem na CADzie na studiach, ale kończyłem niedawno. Teraz, dzięki promocji dla studentów, praktycznie każdy, kto na serio chce zająć się zawodem korzysta z programów (...).

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: kwi 05, 2018 12:40
przez cashan
adiklewik napisał(a):praktycznie każdy, kto na serio chce zająć się zawodem korzysta z programów (...).


Zależy jakim zawodem :). Nie kazdy robi w budowlance :D.

Re: jak wykonywaliscie rysunki

PostNapisane: kwi 05, 2018 13:39
przez michallach
marketing level ulotka za wycieraczką