Strona 1 z 1

pokazanie rysunku

PostNapisane: paź 15, 2008 20:25
przez ttettrusek
chce pokazac model na tej stronie. jak to zrobic??

Re: pokazanie rysunku

PostNapisane: paź 24, 2008 19:44
przez ttettrusek
klikam na ten link i wyskakuje mi blad 501 LOGIN INCORECT.

moze tu ktos opisac jak moge dodac jpg na stronke??

Re: pokazanie rysunku

PostNapisane: paź 30, 2008 21:11
przez ttettrusek
Więc nikt nie wie jak dodać obrazek na stronke???