Strona 1 z 2

Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 27, 2017 16:37
przez Mejzur-_-
Witam mam problem z instalacją programu autodesk inventor 2016 otóż po kliknięciu odpala się program startowy i po chwili wyskakuje ten błąd. https://scr.hu/ZqBjGz Proszę o szybką pomoc.
Z góry dziękuję.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 27, 2017 17:57
przez Sergios
A z wyłączonym antyvirusem próbowałeś?

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 27, 2017 19:08
przez Mejzur-_-
Tak próbowałem jeszcze usunąłem te wszystkie micfosoft c++ i na nowo zainstalowałem i nic.
[DLM_LAUNCH]
EXE_PATH=PRDSU_2016_Plk_Win_64bit_dlm/setup.exe
AUTO_OPEN=1
EXE_PARAM=
to jest ten niby plik co wywala zmieniałem w auto open na 0 exe param dałem na 1 i 0 i też nic.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 27, 2017 19:40
przez Sergios
Oprócz ponownego ściągnięcia instalki, rozkładam ręce.
Bo instalator nie wykrywa tego pliku konkretnie, więc albo go nie ma albo antyvirus go blokuje.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 27, 2017 21:09
przez Mejzur-_-
Tylko że licencja jest na szkołę i dostałem te programy od nauczyciela i ten błąd wywala po kliknięciu w instalkę, próbowałem różnych sposobów i dalej nic.

2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 === Setup started on DESKTOP-UK8VLE8 by Mateusz ===
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Path_Length: 182
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Current Directory C:\Users\Mateusz\Desktop\Autodesk\PRDSU_2016_Plk_Win_64bit_dlm
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Launch
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 CommandLine
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Path_Length: 182
2017/1/27:21:10:31 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Current Directory C:\Users\Mateusz\AppData\Local\Temp\_AI7E71.tmp
2017/1/27:21:10:36 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 === Setup ended ===

2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 === Setup started on DESKTOP-UK8VLE8 by Mateusz ===
2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Path_Length: 182
2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Current Directory C:\Users\Mateusz\AppData\Local\Temp\_AI7E71.tmp
2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Launch
2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Install CustomCallback Info Invoking custom callback for details: [SETUP] CB_FUNC=CustomPlatformCheck CB_SOURCE=C:\Users\Mateusz\AppData\Local\Temp\_AI7E71.tmp\Setup\PrDSUI.dll
2017/1/27:21:10:33 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 Install CustomCallback Info Custom callback response: Status=0 SUCCECSS Title= Message= URLTitle= URLLink=
2017/1/27:21:10:36 Mateusz DESKTOP-UK8VLE8 === Setup ended ===

logi z %temps%


[2017-01-27 21:10:10:0722] Adobe ARM 1.824.21.1354 logging started.
[2017-01-27 21:10:10:0722] Command Line:
[2017-01-27 21:10:10:0751] Too soon to check for arm update
[2017-01-27 21:10:10:0754] ProductCode: {AC76BA86-7AD7-1045-7B44-AC0F074E4100}
[2017-01-27 21:10:10:0754] ProductName: Adobe Acrobat Reader DC - Polish
[2017-01-27 21:10:10:0754] ProductVersion: 15.023.20056
[2017-01-27 21:10:10:0754] ProductUACPatching: enabled
[2017-01-27 21:10:10:0869] Using registered preference AUTO_ALL
[2017-01-27 21:10:10:0870] Last check for updates not expired
[2017-01-27 21:10:10:0870] Error Code: 120300

[2017-01-27 21:10:10:0871] Using registered preference AUTO_ALL
[2017-01-27 21:10:10:0872] Last check for updates not expired
[2017-01-27 21:10:10:0872] Error Code: 120300

[2017-01-27 21:10:11:0124] ARM returns ERROR_SUCCESS
[2017-01-27 21:10:11:0124] Adobe ARM 1.824.21.1354 logging finished.
to chyba też do tego

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 28, 2017 10:23
przez Sergios
Po logach nie dojdę bo nie jestem informatykiem, lecz Autodesk i jego programy są darmowe dla studentów, robisz konto na tej stronce:
http://www.autodesk.com/education/free-software/all

I sobie możesz do woli ściągać co dusza zapragnie.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 28, 2017 12:08
przez Mejzur-_-
A jak się nie jest studentem?

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 28, 2017 13:03
przez Sergios
Najpierw tam popróbuj potem się zobaczy.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 28, 2017 23:19
przez Mejzur-_-
Dobra problem rozwiązany proszę usunąć temat albo do kosza.Dzięki Sergious za chęć doradzenia.

Re: Problem z instalacją inventora

PostNapisane: sty 29, 2017 10:13
przez Sergios
Może napisz jak rozwiązałeś problem i wtedy wątek przyda się innym użytkownikom co też mogą mieć podobny problem.