Strona 1 z 1

Problem z obszarem roboczym w Inventor 19

PostNapisane: lis 08, 2020 01:16
przez Ogoniasta
Hej, pisze w sprawie mnie męczącej już od dawna.
A chodzi o to, że u mnie obszar roboczy w AutoCadzie czy w Inventorze jest po prostu jednego koloru i nie potrafię dostrzec nic, co tworze na nim. Męczy mnie to okropnie przez co trace tylko czas i siły. Zmieniałam już działanie programu na karcie graficznej geforce zamiennie na kartę zintegrowaną ale mi to nie pomogło za wiele. Nie potrafiłam także znaleźć tego samego problemu gdziekolwiek w necie, <chyba że nie umiem dobrze szukać>. Szukałam też generalnie gdzie mogą być ustawienia ale jakoś się ich na piechotę nie doszukałam..Nie wiem czy robi to różnicę, ale Inventora mam na licencje studencką.
W załącznikach jest załaczony ss, jak to wygląda oraz mniej więcej specyfikacje sprzętu jakiego używam.
Proszę o pomoc, gdyż potrzebuję programu na zajęcia..

Re: Problem z obszarem roboczym w Inventor 19

PostNapisane: lis 09, 2020 23:03
przez tomaszjar
Zrób szkic 2D i dopiero wrzuć obrazek na forum.
Kolory zmienia się w opcjach - kolory
2020-11-09 22_02_03-Autodesk Inventor Professional 2021.jpg