Strona 1 z 1

[SolidWorks][2003] Jak z Pro/E WF 1.0 wczytać model do SW ?

PostNapisane: wrz 30, 2005 01:35
przez ///RSth
Jak z Pro/Engineer WildFire 1.0 wczytać model
do SolidWorks 2003 ?

Re: [SolidWorks][2003] Jak z Pro/E WF 1.0 wczytać model do S

PostNapisane: paź 03, 2005 17:08
przez Mietek Kot
a weź zapisz sobie model jako iges czy jakis inny neutralny format i otworz w sw.