_

[Catia]Wiązania elementu odbitego-moduł assembly

Forum poświęcone aplikacjom takim jak Inventor, Solid Edge, SolidWorks... czyli nowoczesnym narzędziom do modelowania.

Re: [Catia]Wiązania elementu odbitego-moduł assembly

Postprzez Fighter4321 » sty 11, 2017 21:53

Przeprosiny przyjete :)

Design mode nadal nie działa :P
Załączniki
catia1.jpg
Fighter4321
 
Posty: 63
Dołączył(a): paź 30, 2011 12:39

Re: [Catia]Wiązania elementu odbitego-moduł assembly

Postprzez ll » sty 11, 2017 21:59

Fighter4321 napisał(a):Przeprosiny przyjete :)

Design mode nadal nie działa :P


Juz ide spac, w ramach przeprosin jutro Ci rozwine Design Mode. Sory jeszcze raz bo dostales szitem za jakiegos lewusa ktory szukal kogos kto mu zrobi robote....moja wina bo tylko widze catia problemy....pozdro i jeszcze raz sorki....
ll
 
Posty: 420
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43

Re: [Catia]Wiązania elementu odbitego-moduł assembly

Postprzez ll » sty 11, 2017 22:23

Design mode powstal do duzych zlozen bo zaden program CAD nie radzi sobie zeby wczytac cale zlozenie z pelna historia jak model byl wykonywany... aktywuje sie przez : tools-options-infrastrucure-product structure-work witch the cache system.
Podaj tam ile MB chcesz na ten cash - a chodzi w tym wszystkim o to ze CATIA sobie robi z modeli uproszczenie w postaci teselacji jak sie wczytuje zlozenie. I po to jest wlasnie ta opcja design mode, o ktora pytales tj wczytuje do ram czesci z cala historia jej tworzenia - gotowa do modyfikacji...to jest standard juz w firmach gdzie sie wczytuje cos "wiekszego"
ll
 
Posty: 420
Dołączył(a): maja 05, 2011 17:43

Poprzednia strona

Powrót do Modelowanie 3D

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników