_

Wstawiwanie wykresu

Forum ogólne. Miejsce na pierwsze pytania w karierze projektanta. Wszelkie tematy, których nie można zakwalifikować do jednej z poniższych grup.

Wstawiwanie wykresu

Postprzez arowwy1 » lis 06, 2020 00:12

Witam,
proszę o pomoc, mamy wykres obwiedni z programu Robot, zapisuje go w dwg i chce następnie wstawić do swojego pliku z rysunkami, niestety nie wstawia mi się wykres tylko coś innego (jak w załączniku), ale sam plik z wykresem otwiera się normalnie i wygląda jak powinien wyglądać.

dziękuje za pomoc.
Załączniki
wykres robot.png
arowwy1
 
Posty: 2
Dołączył(a): lis 05, 2020 23:58

Re: Wstawiwanie wykresu

Postprzez arowwy1 » lis 07, 2020 10:14

Podpowie ktos jak to zrobic.
arowwy1
 
Posty: 2
Dołączył(a): lis 05, 2020 23:58

Re: Wstawiwanie wykresu

Postprzez glaczek » lis 23, 2020 12:16

no, mozesz to zrobić w innym pliku lub innym arkuszu a potem wkleić do pracy
glaczek
 
Posty: 3
Dołączył(a): lis 14, 2020 14:02


Powrót do Pytania studentów, laików i początkujących

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników