_

BricsCad i Warstwy

Forum ogólne, ale nie do zadawania "prostych pytań". Wszystko o CAD, czego nie da się bezpośrednio połączyć z tematyką jednego z poniższych forów tematycznych.

BricsCad i Warstwy

Postprzez zihen » mar 15, 2006 12:22

Witam

Od niedawna pracuje w programie BricsCad.
Przy poprawianiu pewnego rysunku jedna warstwa "schowała" mi sie pod druga.
W jaki sposob moge ja wziasc "na górę".
W podreczniku nie moge znalesc opisu jak to zrobic :(

Przemek
zihen
 
Posty: 39
Dołączył(a): mar 15, 2006 12:06

Re: BricsCad i Warstwy

Postprzez przemek_f » mar 15, 2006 15:07

tak samo jak w autocadzie komendą _draworder
przemek_f
 
Posty: 379
Dołączył(a): paź 04, 2005 12:52

Re: BricsCad i Warstwy

Postprzez zihen » mar 15, 2006 16:26

Dzieki:) Dziala :)

To jest moja pierwsze kroki z programami typu Cad.
Masz moze np w pliku worda pelna liste dostepnych polcen?

Dzieki
Przemek
zihen
 
Posty: 39
Dołączył(a): mar 15, 2006 12:06

Re: BricsCad i Warstwy

Postprzez przemek_f » mar 16, 2006 14:43

znajdziesz taką listę w 'pomocy' , możesz ją stamtąd wydrukować
przemek_f
 
Posty: 379
Dołączył(a): paź 04, 2005 12:52


Powrót do Forum CAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników