_

Catia V5 - integracja z SP

Forum ogólne, ale nie do zadawania "prostych pytań". Wszystko o CAD, czego nie da się bezpośrednio połączyć z tematyką jednego z poniższych forów tematycznych.

Catia V5 - integracja z SP

Postprzez shosiu » lut 27, 2006 01:52

Witam. Czy ktos wie moze, jak zrobic integracje Catii V5 z Service Pack'iem ?? Czy jest to procedura analogiczna do integracji Windows XP z SP1/2 ?? Oszczedzilbym sobie czasu i zamiast instalowac dwoch rzeczy po kolei, zrobilbym to za jednym zamachem. Za pomoc z gory dziekuje. Pozdrawiam :)
shosiu
 
Posty: 1
Dołączył(a): lut 27, 2006 01:46

Re: Catia V5 - integracja z SP

Postprzez JuveFan » lut 27, 2006 08:45

...pytanie tylko czy warto? skoro SP'acki pojawiaja sie czesciej niz ustawa przewiduje ...
Moim zdaniem - strata czasu. Zrobisz integracje a tu wyjdzie kolejny SP...albo jakis hotfix...
[...guǐ yóu xīn shēng...]

CATIAblog | O V5 i V6 ...
Avatar użytkownika
JuveFan
 
Posty: 244
Dołączył(a): sty 30, 2006 15:40

Re: Catia V5 - integracja z SP

Postprzez v5 » lut 27, 2006 09:11

czesc,

Service Pack czy tez Hotfix usuwa bledy w Catia, a wiec eg mnie warto to zainstalowac. Instalacja jest prosta jak instalowanie Worda, lub tez innego programiku pod Windowsem, a wiec czemu nie?

pozdr
piotrek
v5
 
Posty: 13
Dołączył(a): lut 26, 2006 11:57

Re: Catia V5 - integracja z SP

Postprzez JuveFan » lut 27, 2006 10:01

no to teraz wiemy do czego słuza SP'ki ... :p
...szkoda tylko ze temat dotyczy integracji SPka z płytka instalacyjna systemu a nie samej instalacji!
:]
[...guǐ yóu xīn shēng...]

CATIAblog | O V5 i V6 ...
Avatar użytkownika
JuveFan
 
Posty: 244
Dołączył(a): sty 30, 2006 15:40


Powrót do Forum CAD

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników