_

cosmosM !!

Forum o CAE.

cosmosM !!

Postprzez vixur » paź 19, 2005 12:48

witam :!: :D

mam pytanie : czy orientuje sie ktos skad moge zassac jakis kurs podstawowy, zaawansowany (obojetnie) do programu cosmosM :?: :roll:

z gory dzieki za info!![/b]
vixur
 
Posty: 2
Dołączył(a): paź 19, 2005 12:32

Re: cosmosM !!

Postprzez ///RSth » paź 26, 2005 18:10

Jest skrypt PK czy PWr do CosmosM.

Tak w ogóle to w złym forum o to pytasz !
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: cosmosM !!

Postprzez jk » paź 26, 2005 20:34

No właśnie!

Ludzie czytajcie nagłówki forów na których piszecie!
Skończył się czasy jednego "śmietnika" - czyli Forum.CAD.
Jeżeli ktoś ma pytanie o Cosmos-a, to zapraszamy na forum CAE. Proste, prawda?
pozdrawiam
JK
jk
 
Posty: 90
Dołączył(a): wrz 28, 2005 11:40
Lokalizacja: Gliwice

Re: cosmosM !!

Postprzez Slav » paź 30, 2005 17:43

Koledzy ///RSth oraz Jarku Koziewiczu..
Ja nie wiemna pewno, ale moim zdaniem COSMOS M jest aplikacja CAE i umieszczony zostal na forum CAE
Nie wiem o co te pretensje.
Na marginesie..

pozdro
Slav
Slav
 
Posty: 2
Dołączył(a): paź 10, 2005 21:25

Re: cosmosM !!

Postprzez ///RSth » paź 30, 2005 20:22

Kolego Slav, masz rację, ale post został przeniesiony
przez moderatora z forum bodajże CAD - dopiero
teraz jest na właściwym forum (CAE).
Pozdrawiam,
///RSth,

Polecam: CATIA - www.catia.com.pl /
PRO/E - www.pfp.w.pl / CAE - www.cae.info.pl
Avatar użytkownika
///RSth
 
Posty: 290
Dołączył(a): wrz 30, 2005 00:20
Lokalizacja: Wawa / Bemowo

Re: cosmosM !!

Postprzez Mietek Kot » lis 02, 2005 10:50

///RSth napisał(a):Jest skrypt PK czy PWr do CosmosM.


Jest tam opis wszytkich funkcji programu. Książkę tą polecam, przedewszystim dlatego, że jest świetnym wprowadzeniem do MES.

Książka ta jest niestety z tego co wiem niedostępna w bibliotece na PWR.

A jeśli chcesz się troszkę podszkolić z COSMOS M to w programie jest Help i tam też są opisane poszczegolne komendy.

Pozdrawiam
Mietek Kot
 
Posty: 93
Dołączył(a): wrz 30, 2005 10:08


Powrót do CAE

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników