_

Mastercam Postprocessor

Wszystko o wytwarzaniu wyrobów.

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez raf2 » cze 18, 2007 08:21

Witam
Potrzebuje postprocesora do Mastercama sterowanie Fanuc OM (maszyna Bingeport BPG 320H)
Z gory dziekuje za pomoc
rafalszcz1@poczta.onet.pl
raf2
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 18, 2007 07:41

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez raf2 » cze 20, 2007 08:09

Seba napisał(a):Jesli potrzebujesz postprocessor do Mastercama, mozesz smialo sie ze mna skontaktowac mam w firmie postprocesory do bardzo wielu sterownikow nie ukrywam uwielbiam 5 cio osiowe!
Ja równierz potrzebuje postprocesor na sterowanie Fanuc O-M maszyna Brigenport BPC 320H

rafalszcz1@poczta.onet.pl :wink:
raf2
 
Posty: 2
Dołączył(a): cze 18, 2007 07:41

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez vikob » sie 29, 2007 23:40

Proszę o postprocesor do Mastercam X2 (heidenhain 426/430 lub i530)
Bardzo dziękuje
dbogdziewicz@gmail.com
vikob
 
Posty: 3
Dołączył(a): sie 29, 2007 23:36
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez 304_Tom » paź 25, 2007 20:21

Witam byl bym BARDZO WDIENCZNY Za postprocesor Do mastercam X2

Maho CNC 432

Z Gory Dzienkuje za pomoc

Pozdrawiam.....

E-Mail: maxi-de@web.de
304_Tom
 
Posty: 1
Dołączył(a): paź 25, 2007 20:08

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez chriso93 » lis 09, 2008 13:26

Scherer FNR 140 sterowanie sinumerik 810T
potrzebuje postprocesor do mastercam x2
chriso93
 
Posty: 1
Dołączył(a): lis 09, 2008 13:22

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez Rocky » lis 16, 2008 12:34

Szukam postprocesora do sterowania Fanuc OiMB lub podobne prod.EAGLE
Z góry dzięki za pomoc
Rocky
 
Posty: 1
Dołączył(a): sty 25, 2008 20:31

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez hudini » mar 11, 2009 13:38

cZEŚĆ POTRZEBOWAŁBYM POSTPROCESORY DO h 530 NA MAZAKA ORAZ INNYCH FREZAREK. MÓJ MAIL foca1@WP.PL
hudini
 
Posty: 1
Dołączył(a): mar 11, 2009 13:32

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez toopcool » gru 08, 2009 17:34

Witam. Poszukuję postprocesora z mastercama 9.1 na HH TNC407 . toriacool(małpa)tlen.pl . Z góry dziękuję.
toopcool
 
Posty: 1
Dołączył(a): kwi 15, 2009 20:42

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez lukas115 » mar 24, 2010 20:18

czy była by możliwość podesłania postprocesora do hedenheina 530?
Mój email: lukas115@o2.pl
Mam mastercama X3 ale to chyba i tak jest jeden i ten sam postprocesor.
Mam maszyne 3osiową-Wemasa.

Z góry dziękuję
lukas115
 
Posty: 2
Dołączył(a): sie 20, 2009 11:12

Re: Mastercam Postprocessor

Postprzez lukas115 » kwi 12, 2010 18:33

Pilnie potrzebuje postprocesora do Heidenheina 530 na 3 osie. Obecnie używam Mastercama X3. Z góry dziękuje za pomoc
lukas115
 
Posty: 2
Dołączył(a): sie 20, 2009 11:12

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do CNC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników